Головна Новини Світ Росія Путін пожартував, відповідаючи на питання про санкції проти Росії на Олімпіаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пожартував, відповідаючи на питання про санкції проти Росії на Олімпіаді

Путін з глузуванням прокоментував "бан" Росії на Олімпіаді-2020

8 серпня 2021, 16:50 comments1671
Поділіться публікацією:

Президент РФ Путін пожартував, заявляючи про те, що відсутність державного прапора Росії на Олімпіаді в Токіо абсолютно ніяк не вплинула на участь в Олімпійських іграх російських спортсменів і ті показали хороші результати, здивувавши весь світ. Санкції Всесвітнього антидопінгового агентства, через які атлети РФ виступали під прапором ОКР, виявилися неефективними. Як інформує видання "Коментарі", про це Путін сказав під час своєї бесіди з працівниками заводу в Башкирії, передає канал "Росія 24".

Путін пожартував, відповідаючи на питання про санкції проти Росії на Олімпіаді

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Володимир Путін заявив, що, звичайно ж, російський прапор повинен був бути на Олімпіаді, але навіть його відсутність не стала проблемою, адже російські атлети все одно виступали з символікою своєї країни і з російським триколором, адже на емблемі ОКР є прапор РФ. Отже, всі спроби позбавити російську збірну символіки не увінчалися успіхом.

"Музика Чайковського МОК подобається більше, ніж музика Александрова? Ну нехай слухають музику Чайковського", — заявив Путін.

Зазначимо, що згідно з покаранням Всесвітнього антидопінгового агентства спортсмени РФ позбавлені можливості виступати на міжнародних змаганнях, використовуючи національну символіку РФ до 16 грудня 2022 року. Саме тому російська збірна на Олімпіаді в Токіо не мала права використовувати державний прапор і гімн країни, навіть коли спортсмени піднімалися на п'єдестал для нагородження. В результаті російська збірна виявилася єдиною без можливості виступати під державним прапором.

Читайте також на порталі "Коментарі" про те, яким світовим рекордом ознаменувалася Олімпіада-2020. За новим рекордом стоять американські баскетболістки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

9 серпня 2021, 06:26

Остановить Россию такими уколами не получится. Только людей смешат. А вот Путина на украинских ресурсах могло бы быть и поменьше. А то, где-то в башкирских бродах что-то сказал, а по всей Украине в курсе и обсуждают. Нет ли здесь зрады?

НЕ робот, не робот

8 серпня 2021, 16:19

Вся біда-проблема "Русі - RUSSIA" не в тих її "агресивністях, мілітаризмах, диктаторських режимах влади ... " і подібних зловчинностях, а лише в тому, що "Росїї нє по справедлівості досталісь огромниє пріродниє ресурси, коториє должни прінадлєжать всему міру народам Землі". тьак от: оце що в лапках випиане ні хто інший не промовив у свій час, як американська стара шкапа - тодішній держсекретар Мадлен Олбрайт. Тобто ненароком висловила потаємні думки вголос, маючи на увазі "всєму міру Землі" в першу чергу мирового жандарма свої З'єднані Штати Америки, які мабуть не правильно чогось називають "СПОЛУЧЕНІ", бо "сполуки" - це дійсно "соєдінения" в науці хімії, в практичній хімії. От за того вони й "хімічать" увесь час у світі.

Днепр

8 серпня 2021, 16:00

Да нет, с допингом получалось лучше. Ерничаешь, путяша.


Новини