Путін прибув до Монголії: візит триватиме два дні

Путін прибув до Монголії, в країні буде два дні

Кремлівський диктатор Володимир Путін прибув до Монголії з офіційним візитом. Борт російського президента приземлився в аеропорту Улан-Батора.

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ, візит президента РФ триватиме два дні. За їхньою інформацією, наступного дня - 3 вересня - заплановані двосторонні зустрічі, у тому числі з монгольським лідером Ухнаагійн Хурелсухом, а також підписання деяких документів та покладання квітів до пам'ятника Маршалу Радянського Союзу Георгію Жукову.

Також відомо, що у понеділок вилетів до Монголії та голова МЗС країни-агресора Сергій Лавров.

"Вилітаю до Монголії для участі у візиті президента", - сказав вдень Лавров під час зустрічі зі студентами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Путін зібрався відвідати Монголію, яка є членом Міжнародного кримінального суду та може заарештувати кремлівського диктатора. Втім, як повідомив спікер Дмитро Пєсков, Росія не має проблем з Монголією. На додаткове питання від журналістів , чи існує проблема у Росії з іншими країнами, які мають виконувати зобов'язання Міжнародного кримінального суду та заарештувати Путіна, Пєсков відповів, що в міру відвідин цих країн Кремль інформуватиме суспільство.

Водночас відомо, що Україна зверталася до уряду Монголії з вимогою заарештувати Путіна, який є міжнародним злочинцем і винен на початку війни та вбивстві тисяч мирних громадян.

При цьому у ВР заявили , що в ізіт кремлівського диктатора Володимира Путіна до Монголії є ретельно спланована провокація з метою підірвати авторитет М УС.