Головна Новини Світ Росія Путін придумав нову мету війни в Україні і заговорив про окупацію Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін придумав нову мету війни в Україні і заговорив про окупацію Німеччини

Путін вважає, що метою так званої "спецоперації" є захист самої Росії

25 січня 2023, 15:42 comments10129
Поділіться публікацією:

25 січня, після 11 місяців жорстокої російської війни в Україні, президент РФ продовжує розповідати нові версії  так званої "спецоперації". Про нову мету Путін розповів під час свого виступу перед студентами Московського державного університету. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Путін придумав нову мету війни в Україні і заговорив про окупацію Німеччини

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 У своєму виступі Путін сказав, що мета "спецоперації" - насамперед "захист людей та захист самої Росії".

 Окрім цього, очільник Кремля натякнув на своєму  бажанні  "звільнити Європу".

За його словами, на території Німеччини "юридично перебувають окупаційні війська США". Свою думку він обґрунтував тим, що після Другої світової війни США не підписали документ про визнання незалежності ФРН.

 Також він заявив, що "Європа рано чи пізно поверне собі суверенітет, але, напевно, для цього ще знадобиться час".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна вже бояться, що Захід візьме під приціл Санкт-Петербург. Захід збирається поставити Естонії сучасні види звичайних озброєнь, які нібито здатні "тримати Санкт-Петербург під прицілом". Відповідну заяву зробив російський посол Володимир Липаєв. Варто зазначити, що відносини між Естонією та Росією загострилися 23 січня. Росія вирішила знизити рівень дипломатичних відносин із Естонією. Обидві країни будуть представлені у столицях тимчасовим повіреним у справах замість послів. У свою чергу, цього ж дня Естонія вирішила вислати посла Росії з країни. Кремлю вже повідомлено, що російський посол має залишити країну не пізніше 7 лютого. У той же час, глава МЗС Естонії Урмас Рейнсалу заявив, що "кроки Росії не завадять Естонії і надалі підтримувати Україну".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

26 січня 2023, 17:32

Та вони даже не дійшли умом щоб порахувати скільки було Героїв Союзу в Афганістані: всих, в тому числі українців. Яка зневага та зверхність рашків до нас!

Зла не хватає

26 січня 2023, 14:59

Яке воно кончене!

Андрей

25 січня 2023, 23:37

Бездарность єкономической политики Путина перешла в военную бездарность РФ. Эти перемены главных целей в отношении Украины показывают непродуманность политика Путина, такое впечатление,что наступление на Киев было организовано после доброй попойки в сауне, как было сделано наступление Грачёва на Грозный. А потом завязли вУкраине и испугались уголовной ответственности, как мелкие хулиганы с подворотен Питера.

Василий

25 січня 2023, 21:32

А хто на тебе нападав чи збирався нападати? ти вже 8-мий раз все пишеш нову причину. це ж ти вирішив знищити Україну, бо народ України не захотів жити з азіатськими варварами, а недооцінив ти українців-мало аналізуєте історію, думали на авось-народ не перемогти і не покорити, зарубай собі на носі

Ермаков

25 січня 2023, 18:44

Путин-8, который на снимке, слаб умом. Его зря поставили исполнять игру президента. По прогнозу в феврале-марте в РФ могут быть огромные изменения - страна развалится.

Яшар

25 січня 2023, 17:57

Ігор, ти думаєш про що пишеш? Змішав грішне з праведним.

Яшар

25 січня 2023, 17:57

Ігор, ти думаєш, про що пишеш?

oooo

25 січня 2023, 16:37

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech

Ігор

25 січня 2023, 16:03

Як у Данілова з Медведєвим, так і у Путіна з Зе, один розум на двох - справжні сіамські брати. Що таке бути окупованими Росія дізнається після поразки. Її очікує УПА-набіг малоправославної корупції і розграбування Імперії - вимога репарацій і приниження будуть мати місце не одно століття.


Новини