Головна Новини Світ Росія Путін придумав, як легітимізувати агресію проти Україні: що чекало диктатора в Казахстані
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін придумав, як легітимізувати агресію проти Україні: що чекало диктатора в Казахстані

Володимир Путін в Казахстані намагається показати, що, незважаючи на війну проти України ніякої ізоляції РФ немає

4 липня 2024, 14:30 comments3560
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін намагається скористатися прагненням інших держав до співпраці у розв'язанні регіональних проблем в рамках саміту ШОС. Таким чином він хоче вийти з міжнародної ізоляції, легітимізуючи свою узурпацію влади у РФ. Як інформує портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Центру стратегічних комунікацій.

Путін придумав, як легітимізувати агресію проти Україні: що чекало диктатора в Казахстані

Володимир Путін на саміті ШОС. Фото: з відкритих джерел

Аналітики нагадують, що в Астані за участі голови КНР Сі Цзіньпіна, лідерів інших держав об’єднання та російського диктатора Путіна розпочався щорічний саміт Шанхайської організації співпраці.

"Участь Москви в обговоренні проблем боротьби з міжнародним тероризмом виглядає не лише цинічно, але й парадоксально з огляду на цілеспрямовану кампанію російського терору щодо мирного населення України", — йдеться в повідомленні.

Як зауважують у Центрі стратегічних комунікацій, за наявності політичної волі, саміт ШОС міг би реально посприяти швидкому завершенню російської агресії щодо України. Адже економіка та ОПК росії сьогодні критично залежать від держав, представлених сьогодні у Астані.

"Однієї зустрічі Сі Цзіньпіна з Путіним на саміті ШОС могло б вистачити, аби покласти край російській авантюрі в Україні", — стверджують у повідомленні.

Варто зазначити, основу Шанхайській організації співробітництва було закладено лідерами Росії, Китаю, Казахстану, Киргизстану та Таджикистану у 1996-му році. Спочатку організація називалась "Шанхайська п'ятірка", втім вона була перейменована у 2001 році після вступу Узбекистану.

Також протягом наступних років до ШОС вступили: Індія; Пакистан; Іран.

Офіційно повідомляється, що основними цілями організації є: зміцнення взаємної довіри між країнами-членами; розвиток співробітництва з метою підтримання миру, безпеки і стабільності в регіоні; спільна боротьба з тероризмом; розвиток економічного співробітництва; розширення культурної взаємодії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — задоволений Путін прибув до Казахстану на саміт ШОС: з ким у диктатора намічені зустрічі (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Володимир Путін впевнений, що точно виграє війну: у США відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/39863
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини