Головна Новини Світ Росія Путін приголомшив заявою про російських курей
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін приголомшив заявою про російських курей

Російський диктатор заявив, що РФ досягла "грандіозних успіхів" з виведення нової породи курей

8 лютого 2024, 22:29
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін розповів, що співпраця держави, науки і бізнесу дозволили Росії вивести власну унікальну породу м'ясних курей.

Путін приголомшив заявою про російських курей

Путін розповів про успіхи РФ з вирощування курей. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, очільник Кремля несподівано заявив, що після фактичної втрати галузі вітчизняної селекції у 90-х роках, зараз у Росії зростає кількість вітчизняних птахофабрик "Смена-9", які розводять власну м'ясну породу курей.

За словами диктатора, виведення нової породи російських курей – це "грандіозний успіх російських учених і селекціонерів".

Зазначається, що заява Володимира Путіна про досягнення РФ в птахівництві прозвучала на тлі регулярного зростання цін на продукти. Зокрема, куряче м'ясо та яйця є одними з лідерів зі зростання цін в Росії. За грудень яйця у російських супермаркетах подорожчали на 18,2%, а загалом за рік — на 61,35%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні до керівництва Збройними силами України приступає нова управлінська команда, про це у своєму зверненні повідомив президент Володимир Зеленський. Президент повідомив, що призначив новим Головнокомандувачем ЗСУ командувача Сухопутних військ Олександра Сирського.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний після зустрічі із Володимиром Зеленським повідомив, що завдання у війні змінюються, тому треба адаптуватися до нових реалій. За його словами, прийнято рішення про необхідність зміни стратегії. Після зустрічі з президентом Залужний пішов у відставку. Він подякував усім, хто поруч — команді Генерального штабу, Міністерства оборони, Президенту України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини