Головна Новини Світ Росія Путін проїхався по Кримському мосту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін проїхався по Кримському мосту (ВІДЕО)

Президент Росії Володимир Путін відвідав Кримський міст

5 грудня 2022, 16:44 comments1350
Поділіться публікацією:

5 грудня очільник Кремля Володимир Путін вперше приїхав в окупований Крим після вибухів на Кримському мосту, що сталися на початку жовтня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін проїхався по Кримському мосту (ВІДЕО)

Владимир Путин (фото из открытых источников)

У повідомленні російських ЗМІ йдеться, що президент РФ особисто приїхав проінспектувати відновлення Кримського мосту. На місці поспілкувався з будівельниками та проїхав Кримським мостом за кермом автомобіля. Окрім цього, йому доповіли про відновлення мосту після жовтневих вибухів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що усередині РФ підтримка війни проти України падає. Згідно із закритими опитуваннями, підтримка війни проти України з боку росіян зменшується. Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства, експерт РНБО у 2001-2011 рр. з питань заморожених конфліктів у Євразії (у тому числі Молдова-Придністров'я) Віталій Кулик закликає не перебільшувати зростання невдоволення в РФ. За його словами, значних акцій протестів, саботажу, тихого опору основного масиву російського суспільства не спостерігається. І чекати найближчим часом, цієї зими, якихось змін, зростання невдоволення навряд чи варто. Однак, продовжує він, Росія поступово рухається до точки суперкрихкості. Рано чи пізно її буде досягнуто, упевнений експерт. І ця варварська країна увійде або до сценарію "болота", "чорної дірки", куди буде тягти території навколо себе – або це буде каскадний розвал зі створенням незалежних держав на території нинішньої РФ. І для нас це добре, впевнений експерт. І з цією масою, наголошує він, треба працювати. Тонко, вкидаючи певні наративи, формуючи позиції, зокрема через соцмережі. Створюючи "кротові нори", розповідаючи про змови, які добре знаходять ґрунт у цьому сегменті "глибинного російського народу". Поки що російського, уточнює Віталій Кулик.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187725
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини