Головна Новини Світ Росія Путін прокоментував ідею Макрона із встановленням «олімпійського перемир'я»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прокоментував ідею Макрона із встановленням «олімпійського перемир'я»

Кремлівський диктатор Володимир Путін повідомив, що обговорив із президентом Китаю Сі Цзіньпіном ідею оголошення «олімпійського перемир'я», зазначивши, що по суті ця ідея дуже правильна

17 травня 2024, 14:39 comments1331
Поділіться публікацією:

Як повідомив кремлівський диктатор Володимир Путін у розмові з президентом Сі Цзіньпіон вони "зачепили" тему з "олімпійським перемир'ям", яке запропонував запровадити на час Олімпійських ігор у Парижі президент Франції Еммануель Макрон.

Путін прокоментував ідею Макрона із встановленням «олімпійського перемир'я»

Володимир Путін

Кремлівський диктатор заявив, що сама ідея оголошення олімпійського перемир'я є правильною та конструктивною, але сьогодні міжнародні спортивні чиновники нібито порушують принципи олімпійської хартії.

На думку кремлівського диктатора, ці чиновники зараз політизують спорт, що неприпустимо.

"Вони самі порушують, у тому числі і в даному випадку щодо Росії, не допускаючи наших спортсменів виступати на Олімпійських іграх зі своїм прапором, зі своїм прапором і зі своєю національною музикою, з гімном щодо нас порушують, а хочуть, щоб ми у свою чергу, виконували ті правила, які вони нам диктують",
— заявив Путін і додав, що це "дуже несправедливо".

Російський диктатор вважає, що нібито перед тим, як від когось щось вимагати, потрібно дотримуватись "норм справедливості", а цього щодо Росії просто немає.

При цьому Путін поскаржився на те, що нібито вся ситуація в олімпійській сфері перетворилася на комерційну корпорацію, в якій все будується навколо грошей, і якщо так все продовжуватиметься й надалі, то майбутнього в олімпійського руху не буде.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон запропонував на час проведення Олімпійських ігор встановити перемир'я, зокрема, і в Україні. Цю ідею він обговорив із Сі Цзіньпіоном, який її підтримав.

Водночас, в Україні проти оголошення "олімпійського перемир'я". При цьому експерти вважають , що РФ насправді зацікавлена у ньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини