Головна Новини Світ Росія Путін прокоментував можливість переговорів із Зеленським – назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін прокоментував можливість переговорів із Зеленським – назвав умову

Російський президент заявив, якщо США вважають, що Україна готова до переговорів, то нехай скасують указ Зеленського про їхню заборону

12 вересня 2023, 11:45 comments11031
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін допустив переговори з президентом України Володимиром Зеленським та назвав свою умову перед їх проведенням. Перш, ніж говорити про переговори більш предметно, вважає диктатор, США повинні "скасувати указ Зеленського про їхню заборону". Як передає портал "Коментарі", таку заяву Путін зробив під час виступу на Східному економічному форумі.

Путін прокоментував можливість переговорів із Зеленським – назвав умову

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін згадав нещодавню заяву перших осіб США про те, що Україна могла б погодитись на переговори, але не бачить такого бажання з боку російського керівництва.

Також господар Кремля вже традиційно висловився про український контрнаступ, заявивши, що він уже провалився і ніяк не розвивається. Щоправда, при цьому Путін заявив, що українці продовжують втрачати дуже багато військових під час того самого контрнаступу, який, за словами того ж Путіна, вже застопорився і не розвивається.

Читайте також на порталі "Коментарі" — держсекретар США Ентоні Блінкен, який минулого тижня побував з несподіваним візитом у Києві, заявив, що, якщо президент Росії Володимир Путін виявить інтерес до реальних переговорів про мир, то українці нібито приєднаються. Але поки що, мовляв, такої зацікавленості у господаря Кремля не проглядається. У свою чергу, президент України Володимир Зеленський розкритикував представників Заходу, які називають українські наступальні операції повільними, а також закликають до переговорів з РФ замість збільшення тиску на неї – і допомоги Україні. Зараз останнім часом більш активно качають тему переговорів (міркують про них), причому і в Україні, і на Заході, і в РФ з її явними і не дуже явними соратниками? Коли переговори можуть стати реальними – і між ким і ким? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини