Головна Новини Світ Росія Путін публічно подякував одному із союзників за підтримку у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін публічно подякував одному із союзників за підтримку у війні проти України

Російський диктатор раптово заявив, що хоче демократії

18 червня 2024, 08:30
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін напередодні візиту до КНДР опублікував статтю, де похвалив цю країну за "тверду підтримку" російських загарбників у війні проти України та заявив, що готовий до тісної взаємодії з Північною Кореєю, "щоб зробити міжнародні відносини більш демократичними та стабільними". Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у статті Путіна у північнокорейській газеті "Нодон синмун", опублікованій на сайті Кремля.

Путін публічно подякував одному із союзників за підтримку у війні проти України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Путін заявив, що Росія "високо цінує тверду підтримку КНДР" у проведенні війни проти України та солідарність цієї країни з РФ з ключових міжнародних питань.

Російський диктатор повторив свої традиційні наративи про те, що США "роблять все, щоб затягнути і з більшою силою розпалити" війну в Україні та нібито відкидають усі "спроби мирного врегулювання ситуації", тоді як країна-агресор нібито "була і буде відкрита" для рівноправного діалогу з усіх, найскладніших питань.

Він також звинуватив "противників" Росії в тому, що вони "дозволяють і фактично підштовхують використовувати сучасну західну зброю та техніку для завдання ударів по російській території". При цьому, за твердженням російського лідера, найчастіше такі удари нібито завдаються "за свідомо мирними цілями".

Володимир Путін заявив, що Росія підтримуватиме КНДР, а також готова "до тісної взаємодії, щоб зробити міжнародні відносини більш демократичними та стабільними".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін намагається підготувати можливих наступників свого режиму з-поміж своїх дітей та родичів, а також дітей інших високопосадовців. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

18 червня 2024, 14:23

Петушка хвалит кукуха,за то,что хвалит он петушку..и герб у них петушиный


Новини