Головна Новини Світ Росія Путін розповів, на кого перетворюють Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, на кого перетворюють Україну

Російський президент пообіцяв, що РФ буде своєчасно реагувати на загрози, які надходитимуть з боку України

14 травня 2021, 14:52 comments2087
Поділіться публікацією:

Російський політикум глибоко обурений судовим розглядом, який триває над політиком Віктором Медведчуком. З цього приводу з офіційною заявою виступив не тільки спікер Кремля, а й російський президент. За словами Володимира Путіна, Україну намагаються зробити "антиподом" РФ, повідомляє пропагандистський ресурс "ТАРС".

Путін розповів, на кого перетворюють Україну

Путін заявив, що Україну перетворюють на "Антиросію". Фото: ТАСС

Спілкуючись із представниками Ради безпеки Росії, Путін сказав, що з України "ліплять" якусь "Антиросію".

Політик упевнений, що незабаром українська сторона може додати причин для зміцнення Росією власної безпеки. При цьому, на думку Путіна, РФ "доведеться" відстежувати окремі українські новини.

Якщо російському уряду видасться, що події, які відбуваються, є загрозою для Росії, то будуть вжиті відповідні заходи, підкреслив Путін.

Крім іншого політик заявив, що українська влада поступово розчищає внутрішнє політичне поле "під себе" — натякаючи на суд над Віктором Медведчуком. За словами Володимира Путіна, подібні дії України всіляко підтримуються західними партнерами.

Варто зазначити, що під час виступу російський президент тонко натякнув на зв'язок із Медведчуком, адже зазначив, що в РФ подібного статися не могло. Більш того — Путін підкреслив, що окремі екс-представники вищої української влади й зараз продовжують спокійно працювати в Росії. Окремі із них, за словами політика, навіть залишилися в Криму.

При цьому, зрозуміло, Путін знову знехтував тим фактом, що анексія Кримського півострова у 2014 році була абсолютно незаконною, а українці, котрі присягнули на вірність РФ, вважаються зрадниками Батьківщини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як у Кремлі оцінили український "кейс Медведчука".

Також на порталі ви можете дізнатися, як, на думку експертів, буде розвиватися ситуація з судовим розглядом над Медведчуком у найближчому майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

15 травня 2021, 17:51

Украинская власть за копейки готова сосать и жопу подставлять кому угодно

Бог

14 травня 2021, 16:36

Удивляюсь терпению и выдержке Путина.Аннексия примерно восьми российских областей произошла,когда распался СССР,Украиной.Как по истории-в Московское тогда ещё царство,вошли три области-теперешняя Киевская,Черниговская,Черкасская.Всё остальное досталось теперешней Украине почти на халяву,от проклятой украиной советской власти.Ну так будьте последовательными-проклинаете СССР,отдайте полученное от него.


Новини