Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували ситуацію з Медведчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували ситуацію з Медведчуком

У РФ хочуть бути впевнені, що мова не йде про політичне полювання на відьом

14 травня 2021, 13:42
Поділіться публікацією:

У Росії не мають наміру втручатися в ситуацію, яка відбувається навколо нардепа, лідера партії ОПЗЖ Віктора Медведчука, якого підозрюють в держзраді. При цьому в Кремлі хочуть бути впевнені, що мова йде не про політичне "полювання на відьом". Такою позицією поділився прес-секретар російського лідера Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пише РБК-Україна з посиланням на ТААС.

У Кремлі прокоментували ситуацію з Медведчуком

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

За словами спікера Кремля, в РФ стежать за тим, як розвиваються події, пов'язані з Віктором Медведчуком:

"Ми жодним чином не маємо наміру в них (події, — ред.) втручатися, але хочемо бути впевнені, що мова не йде про політичне полювання на відьом і зачистку політичного поля з метою звільнитися від конкурентоспроможних політичних сил", — заявив Пєсков.

Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва відмовив прокурорам у вимозі взяти під варту голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. Замість цього суд відправив політика під цілодобовий домашній арешт. Хто виграв, хто програв на цей момент? Як ситуація може розвиватися далі? "Коментарі" дізналися думки експертів.

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати, що ескалація військової ситуації на Донбасі перебувала під пильною увагою українців останні кілька місяців. Крім дій у лінії розмежування, ведеться активна дипломатична робота, що стосується питань миру на цих територіях. Чи вплине нинішній судовий розгляд над проросійським політиком Віктором Медведчуком на будь-які переговори, що стосуються Донбасу, читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини