Головна Новини Світ Росія Путін ревакцинувався від коронавірусу подвійною порошковою вакциною через ніс
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ревакцинувався від коронавірусу подвійною порошковою вакциною через ніс

За словами російського президента, жодних особливих відчуттів після цього не було

24 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Очільник РФ Володимир Путін повідомив, що ревакцинувався  від ковіду подвійною дозою вакцин, другу частину щеплення у вигляді порошку  йому здійснили через ніс. Про це російський президент сказав, коли проводив нараду з членами уряду Росії.

 Путін ревакцинувався від коронавірусу подвійною порошковою вакциною через ніс

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 За його словами, першу дозу йому зробили, як укол.  Наступного дня, після того, як він спілкувався  із заступником керівника центру ім. Гамалеї з наукової роботи Денисом  Логуновим, прийняв там порошок. Цей  російський медик і виконав Путіну вже другу частину щеплення.  Тільки  в шприц вводили не рідку субстанцію, призначену для щеплення, а порошок. Лікар попросив  важливого клієнта вдихнути глибоко під час рахунку до трьох.

 Очільник Кремля зазначив, що після цієї медичної процедури  він не мав  ніяких особливих реакцій чи нарікань.

Російський президент резюмував, що посидів після процедури ревакцинування  якийсь час – хвилин п'ятнадцять. І на цьому все завершилось. Жодні відчуття не з’явились, просто медична  процедура,- сказав  він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін вирішив стати добровольцем у випробуванні вакцини від COVID-19Очільник РФ Володимир Путін сказав, що готовий випробувати на собі нову назальну вакцину від ковіду, яку розробив російський Центр ім. Гамалеї. У РФ після відповідних клінічних досліджень мають на меті запровадити назальну форму вакцини від ковіду. Але поки для участі  в експерименті потрібно підписати документи,  в яких погодитись на такі випробування. Очільник Кремля зазначив, що зробить це сьогодні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини