Головна Новини Світ Росія Путін розпочав масштабні ядерні навчання: США оцінили небезпеку цих випробувань для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розпочав масштабні ядерні навчання: США оцінили небезпеку цих випробувань для України

Путін розпочинає ядерні навчання тоді, коли США заявляють, що Росія готова вторгнутися в Україну

19 лютого 2022, 16:14
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін розпочав навчання ракетно-ядерних сил стратегічного призначення у суботу, 19 лютого, а Вашингтон заявив, що російські війська, зосереджені біля кордону з Україною, "готові завдати удару". Про це повідомляє Reuters.

Путін розпочав масштабні ядерні навчання: США оцінили небезпеку цих випробувань для України

Президент Росії Володимир Путін і президент Білорусі Олександр Лукашенко спостерігають за навчальними запусками балістичних ракет - Reuters

Президент США Джо Байден, який регулярно попереджав про майбутнє вторгнення, заявив у п'ятницю, 18 лютого, що тепер він вважає, що Київ стане мішенню Росії. Водночас Байден не вважає, що Путін навіть віддалено думає про використання ядерної зброї проти України.

У Кремлі заявили, що Росія успішно випробувала гіперзвукові та крилаті ракети по морських і наземних цілях під час навчань російських ядерних сил.

Путін сидів і спостерігав за навчаннями на екранах разом із самопроголошеним президентом сусідньої Білорусі Олександром Лукашенком.

Остін сказав, що ядерні навчання викликають занепокоєння лідерів оборони по всьому світу з огляду на те, що російські війська зосереджені навколо України.

Московські аналітики стверджують, що ці навчання були спрямовані на те, щоб змусити Захід серйозно поставитися до вимог Росії щодо гарантій безпеки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ватажок "ДНР" Пушилін оголосив про евакуацію населення ОРДЛО до Росії. Лідер так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив про масову евакуацію населення у зв'язку із загостренням на Донбасі. Жителям окупованих територій пропонують виїхати до Ростовської області РФ. За словами Пушиліна, життю і здоров'ю мирного населення є небезпека у зв'язку з обстрілами населених пунктів. Пушилін додав, що мешканців тимчасово окупованого Донбасу готова прийняти Ростовська область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини