Головна Новини Світ Росія Путін розпочав виборчі перегони: Перші ознаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розпочав виборчі перегони: Перші ознаки

Останні заяви Путіна звучать не лише в рамках воєнної пропаганди, а й виборчої кампанії

27 березня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін фактично розпочав свою виборчу кампанію після візиту до окупованого Маріуполя Донецької області. Таку думку в Телеефірі озвучив політолог-міжнародник Антон Кучухідзе, пишуть "Коментарі".

Путін розпочав виборчі перегони: Перші ознаки

Риторика Путіна свідчить про старт президентської виборчої кампанії

За його словами, всі заяви Путіна, зокрема і про плани з виробництва та модернізації 400 танків, тепер звучать не тільки в рамках воєнної пропаганди, а й у рамках виборчої кампанії.

“Таких заяв на кшталт жахастиків, щоб пустити пил у вічі західним партнерам і військово-політичному керівництву України, буде ще дуже багато. Загалом ситуація загостриться внаслідок того, що він політично розпочав виборчу кампанію. Тобто він зараз за будь-яку ціну домагатиметься того, чого забажає на полі бою, попри жертви, попри втрати техніки й так далі. У нього буде повне заперечення будь-якого програшу або негативного результату на полі бою стосовно своєї армії”, — вважає Кучухідзе.

Політолог зазначив, що, за результатами соціологічних досліджень, у Росії після початку війни та кількох хвиль прихованої мобілізації підтримка агресивної політики Путіна падає.

“Тому йому зараз потрібно далі продовжувати якийсь пил пускати в очі та розповідати успішну історію не тільки західним партнерам, а й внутрішньому електорату, щоб підійти до виборів повністю готовим і не дати внутрішньополітичним конкурентам можливості поборотися за владу”, — заявив експерт.

Кучухідзе додав, що своїми думками про новий президентський термін Путін показав, що йому байдуже на безпеку громадян РФ, солдатів і країни загалом.

“Його цікавлять тільки особисті внутрішньополітичні амбіції. Для цього він буде використовувати й агресивну політику проти України, і геноцид проти нашого народу, і сотні тисяч убитими свого народу, і приховані хвилі мобілізації, і так далі”, — резюмував політолог.

Як писали раніше "Коментарі", ордер на арешт став додатковим і досить вагомим ударом по самовпевненості очільника Кремля. Україна застосовує всі дипломатичні механізми для реакції на заяви російського президента Володимира Путіна про можливе розміщення ядерної зброї в Білорусі. Існує три методи, які допоможуть зупинити лідера РФ.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що ПВК прикриватимуть відхід соратників Путіна “у теплі краї”. Відступ окупантів з Криму готується вже досить активно і розробляються різноманітні плани.

Читайте також на сайті "Коментарі" — останній раунд: Путін намагається підняти "ядерні" ставки.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини