Головна Новини Світ Росія Путін розповів близькому колу радників, який сценарій завершення війни його влаштує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів близькому колу радників, який сценарій завершення війни його влаштує

Кремлівський диктатор Володимир Путін хоче замороження війни, повідомляє Reuters з посиланням на чотири російських джерела. Йому не подобається, що ні Захід, ні президент Володимир Зеленський не йдуть на такий крок

24 травня 2024, 15:17 comments3167
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін, буцімто, готовий піти на переговори щодо питання війни в Україні, повідомляє Reuters. За інформацією видання, його абсолютно влаштує сценарій припинення вогню та заморозка війни по лінії фронту. Начебто такий сценарій він зможе продати своїм виборцям, як перемогу Росії. Про це все кремлівський диктатор нібито сказав невеликій групі радників.

Путін розповів близькому колу радників, який сценарій завершення війни його влаштує

Володимир Путін

При цьому він нібито заявив, що розчарований діями Заходу, які "перешкоджають" проведенню таких переговорів. Також його не влаштовує рішення президента Володимира Зеленського, який також виключає можливість проведення переговорів із терористичною Росією.

Більше того, за словами співрозмовників видання, Путін, буцімто, навіть хоче залишити війну позаду, оскільки досягнень РФ у "спецоперації" в Україні абсолютно достатньо для того, аби говорити про "перемогу". При цьому, кремлівський диктатор добре усвідомлює, що ведення подальших бойових дій буде вимагати проведення загальної мобілізації, а це приведе до падіння його рейтингів.

Окрім того, за словами співрозмовників видання, Путін добре розуміє, що чим довше йде його війна в Україні, тим більше "героїв "СВО" будуть повертатися додому і створювати напруженість в суспільстві.

При цьому співрозмовники видання підкреслили, що Путін у мирній угоді буде вимагати закріпити всі досягнення РФ на полі бою, в тому числі і зафіксувати сухопутний коридор в Крим.

Окрім того, співрозмовники видання стверджують, що Росія і далі буде захоплювати території до тих пір, поки президент Володимир Зеленський не запропонує Путіну зупинитися. Також, буцімто, кремлівський диктатор вважає, що Захід не дасть Україні достатньо зброї, що буде підривати моральний дух людей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор насправді дуже хоче зупинення війни, проте на своїх умовах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 травня 2024, 15:15

Лизнули корумпованого Фюрера словами Путіна.


Новини