Головна Новини Світ Росія Путін розповів, чи вважатиме Зеленського легітимним президентом
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, чи вважатиме Зеленського легітимним президентом

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що крапку у питанні легітимності президента Володимира Зеленського має поставити Конституційний суд України, і додав, що для РФ це питання важливе

17 травня 2024, 13:57 comments3032
Поділіться публікацією:

За словами кремлівського диктатора Володимира Путіна, дати відповідь на питання про те, чи буде президент Володимир Зеленський легітимним після 21 травня, має правова і політична система України.

Путін розповів, чи вважатиме Зеленського легітимним президентом

Володимир Путін

При цьому кремлівський диктатор заявив, що в Конституції України нібито є всілякі варіанти трактування термінів повноваження глави держави.

"Це питання оцінки, цю оцінку, звичайно, передусім має дати Конституційний суд, та й взагалі сама політична та юридична система України",
— сказав Путін.

Крім того, диктатор заявив, що питання легітимності Зеленського для Росії має важливе значення, особливо у контексті можливого підписання певних домовленостей.

"Якщо справа дійде до підписання якихось документів, звичайно, ми повинні підписувати документи в такій доленосній галузі з легітимною владою",
— заявив російський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що питання про так звану нелегітимність президента Володимира Зеленського – це ворожа ІПСО, про яку неодноразово попереджали українців, у тому числі й голова ГУР Кирило Буданов. Нібито в РФ хочуть поставити під сумнів легітимність Зеленського та всієї влади, щоб створити невизначеність на фронті. Росіяни сподіваються на те, що українські військові не розумітимуть, чиї накази мають виконувати. У цей час окупанти планують розпочати свій великий наступ і захопити якнайбільше українських територій.

Втім, як заявив міністр юстиції Денис Малюська, президент Зеленський буде абсолютно легітимним главою держави і після 21 травня. При цьому він виступив категорично проти того, щоб із цього питання звертатися до Конституційного суду. На його думку, це означає йти на поводу у ворога і підігравати його ІПСО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини