Головна Новини Світ Росія Путін розповів, чому почав війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, чому почав війну в Україні

Володимир Путін цинічно заявив, що почав війну в Україні для порятунку людей, а втрати без військових дій були б вищими.

13 березня 2024, 14:50 comments2865
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що почав війну в Україні, щоб "допомогти людям" на українській території. За словами Путіна, якщо Росія відмовиться від військових дій, то стане країною третього світу.

Путін розповів, чому почав війну в Україні

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін під час інтерв'ю відповів на питання російського пропагандиста Дмитрія Кісельова щодо війни в Україні. Російський диктатор цинічно заявив, що армія РФ "прийшла на допомогу".

"Ми прийшли на допомогу цим людям. Це відповідь на ваше питання. Якщо ми кинемо сьогодні цих людей, то завтра наші втрати можуть зрости у багато разів", — заявив Путін у своїй пропагандистській промові.

Далі Путін продовжив тезу та додав, що без війни в Україні Росія була б країною третього світу та могла б зазнати катастрофи.

"Ми не будемо почувати себе впевнено, будемо країною 3-4 сорту. З нами ніхто не буде рахуватись, якщо ми самі не зможемо себе захистити. Наслідки можуть бути катастрофічними для російської державності", — додав російський диктатор.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, армія РФ за даними Генштабу ЗСУ втратила понад 425 тис. осіб. Крім того, за війну в Україні Росія стала країною з найбільшою кількістю санкцій та активно співпрацює з Іраном та КНДР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін назвав умову для початку мирних переговорів щодо війни в Україні. Президент Росії продовжує вимагати від України визнати українські тимчасово окуповані землі російськими.

Також "Коментарі" писали, що російський диктатор відповів, чи готова Росія до ядерної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини