Головна Новини Світ Росія Путін розповів про два уроки історії, коли Росію вдалося розвалити зсередини
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про два уроки історії, коли Росію вдалося розвалити зсередини

Президент Росії Володимир Путін вважає, що РФ не можна перемогти. За його словами, цю країну можна лише розвалити зсередини.

23 грудня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Президент Росії заявив, що РФ неможливо перемогти. Є лише одна можливість розправитися з Росією – розвалити її зсередини. Про це повідомляє видання "Коментарі", посилаючись на заяву Путіна на прес-конференції.

Путін розповів про два уроки історії, коли Росію вдалося розвалити зсередини

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Володимир Путін знову згадав історію, заявивши, що вже було, як мінімум, дві спроби розвалити Росію зсередини. Перша під час Першої світової війни. Друга, коли був розколотий, а потім і зруйнований Радянський Союз. Тоді вороги досягли своєї головної мети.

При цьому Путін зазначив, що розвал Росії зсередини може призвести до припинення існування країни – це не його особиста думка. За словами російського президента, так говорили противники та опоненти Росії багато століть.

Путін вважає, що спроби супротивників Москви мали успіх за підсумками Першої світової війни. Також завдати удару Росії вдалося в 90-ті роки, коли фактично припинив своє існування Радянський Союз.

На думку Путіна, винними у розвалі Російської імперії є ті, хто виконував чужі укази, розвалюючи країну зсередини та ті, хто не керувався інтересами громадян Росії та громадян інших народів, які входили до складу спочатку Російської імперії, а потім і Радянського Союзу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Путін запропонував Джо Байдену мирно провести розділ сфер впливу в Європі. Фактично Кремль дав зрозуміти, що не готовий змиритися, якщо НАТО й надалі говоритиме про перспективи членства України, Грузії та Молдови. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чим дадуть відповідь у Білому Домі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини