Головна Новини Світ Росія Путін розповів про контакт із хворим на COVID-19: "спілкувався дуже близько,протягом дня" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про контакт із хворим на COVID-19: "спілкувався дуже близько,протягом дня" (ВІДЕО)

Президент РФ хоче побачити, як на практиці працює вакцина "Супутник V"

14 вересня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Глава Російської Федерації Володимир Путін розповів про те, що близько спілкувався з людиною, що захворіла на COVID-19. Крім того, російський лідер провів з нею цілий день. Про це глава Кремля повідомив під час онлайн-наради з урядом, передає УНІАН, посилаючись на російські медіа.

Путін розповів про контакт із хворим на COVID-19: "спілкувався дуже близько,протягом дня" (ВІДЕО)

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Путін зазначив, що декілька людей з його найближчого оточення інфікувалися коронавірусом. Зокрема, заразилася людина, яка працює із президентом Росії в безпосередній близькості.

"У нього титри впали, він ревакцинувався, судячи з усього, запізно. За три дні захворів. Я напередодні спілкувався з ним цілий день, дуже близько протягом всього дня. Це природний експеримент — подивимося, як реально спрацює на практиці" Супутник V ", — сказав глава Кремля.

Зазначається, що сьогодні стало відомо про те, що російський президент пішов на самоізоляцію через виявлення коронавірусу в його оточенні. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що час від часу в ЗМІ і в соціальних мережах з'являються розмови про те, чи відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним. З одного боку, українська сторона наполягає на цій зустрічі, а Москва зі своєї дзвіниці шукає відмовки, щоб ця зустріч не відбулася. Дипломат Роман Безсмертний вважає, що ця зустріч не відбудеться і не тому що її не хоче президент Зеленський. Кремлю така зустріч просто не потрібна. Російському президенту потрібен конфлікт і ескалація. При цьому потрібно згадати, що в Росії наближаються парламентські вибори. Вже доведено неодноразово, що Путін ніколи перед волевиявленням або якимось важливим процесом в Росії не йшов на компроміси. Він завжди доводив ситуацію до крайнього напруження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини