Головна Новини Світ Росія Путін розповів про свої плани на захоплену частину Запорізької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про свої плани на захоплену частину Запорізької області

Путін обговорив ці плани з гауляйтером регіону

6 квітня 2023, 22:05 comments7365
Поділіться публікацією:

Російський президент Путін розповів про свої плани на тимчасово захоплені території Запорізької області. Попри те, що планується контрнаступ ЗСУ, відтак, не виключено, що скоро окупанти будуть звідти тікати. Про свої плани очільник Кремля розповів під час зустрічі з гауляйтером Запорізької області Євгеном Балицьким, пишуть російські ЗМІ.

Путін розповів про свої плани на захоплену частину Запорізької області

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Своєю чергою, запорізький гауляйтер похвалився Путіну про проєкт будівництва поліклініки на тимчасово захопленій території Запоріжжя та заявив, що на таке треба близько 7 млрд руб.

Але Путін не захотів довгуо слухати доповідь Балицького, перебив його та заявив що поліклініки на захопленій частині Запорізької області  будуть кращими, аніж на підконтрольних українських територіях регіону.

"Я вас запевняю, ці медичні установи будуть на порядок кращі, ніж у цих самих обласних містах. Вони будуть сучасними і надаватимуть послуги, з повною впевненістю можу сказати, на найвищому рівні. Фахівців готуватимемо, і обладнання буде найновіше", – похвалився Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, Путін та колаборанти обговорили, як вивозити українське зерноСьогодні російський диктатор Володимир Путін зустрівся з керівниками російських окупаційних адміністрацій, утворених на території України — головою так званої "ДНР" Денісом Пушіліним, головою так званої "ЛНР" Леонідом Пасічником, головами окупаційної адміністрації Херсонської області Володимиром Сальдо та окупованого Запорозького регіону Євгеном Балицьким. Темою обговорення з останнім, судячи з оприлюдненими російськими пропагандистами відео, стало вивезення українського зерна з окупованої території Запорозької області. За словами Балицького, вони планують вивезти мільйон тонн зернових

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини