Головна Новини Світ Росія Путін розповів про зброю Росії, якій "немає рівної у світі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів про зброю Росії, якій "немає рівної у світі"

Російський президент пообіцяв і надалі розвивати та модернізувати озброєння для армії, здатної "вирішувати найскладніші завдання"

23 лютого 2022, 16:16
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін повідомив про сучасну зброю, поставлену на бойове чергування, якій начебто немає аналогів у світі. Таку заяву Путін зробив під час привітання росіян з Днем захисника вітчизни, яке в РФ відзначають 23 лютого. Про це повідомляє Корреспондент.

Путін розповів про зброю Росії, якій "немає рівної у світі"

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"На бойове чергування поставлено зброю, якій немає рівного у світі. Будемо і надалі розвивати перспективні системи озброєння, включаючи гіперзвукові та засновані на нових фізичних принципах, розширювати застосування передових цифрових технологій та елементів штучного інтелекту", — заявив президент РФ Путін.

Путін назвав ці комплекси "зброєю майбутнього, яка в рази підвищує бойовий потенціал наших Збройних Сил".

Також президент РФ додав, що Росія останніми роками зробила чимало для "якісної модернізації" флоту й армії.

"Вони стали більш мобільними, набули нового бойового досвіду. У ході операції в Сирії насправді довели, що здатні вирішувати найскладніші завдання", — зазначив Путін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Служба безпеки України фіксує нарощування російських військ на кордоні з Харківщиною. 

Також "Коментарі" писали, що народні депутатки розповіли, як вони оцінюють проект указу президента про введення надзвичайного стану на території України.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський оголосив про заклик резервістів у особливий період. Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у зв'язку із визнанням Росією псевдореспублік "ЛДНР". За словами президента, цим рішенням Росія "фактично вийшла із Мінських домовленостей".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини