Головна Новини Світ Росія Путін розповів свою версію, чому Росія не потрапила до НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів свою версію, чому Росія не потрапила до НАТО

Путін вважає, що на Заході зверхньо ставляться до РФ

5 жовтня 2023, 22:35
Поділіться публікацією:

Російський президент пригадав давню історію про те, чому Росія не стала членом НАТО на початку 2000-х. За словами Путіна, НАТО тоді не захотіло приймати у свій Альянс РФ. Про це він заявив під час свого нового виступу на форумі "Валдай"

Путін розповів свою версію, чому Росія не потрапила до НАТО

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

 Глава Кремля поскаржився, що "Захід занадто самовпевнений".

"Я вже говорив про це публічно і нашим союзникам, і нашим партнерам. Адже був момент, коли ваш покірний слуга просто висловив припущення: а може, нам і в НАТО вступити? Але ні, в НАТО така країна не потрібна. Ні. Питається, а що ще? Ми вважали, що ми вже ось, свої, вибачте, як у нас у народі кажуть, буржуїнські. Що ще? Протистояння ідеологічного немає. В чому проблема? Мабуть, проблема в геополітичних інтересах і зверхньому ставленні до інших. Ось в чому проблема, у самовпевненості", — сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін назвав вторгнення в Україну "так званою війною" та звинуватив у всьому Захід. Традиційно у своєму виступі на Валдайському форумі Путін звинуватив у загостренні міжнародної ситуації західні країни, котрі, на думку російського диктатора, не хочуть йти з ним на компроміс. При цьому він назвав вторгнення в Україну "так званою війною", яку, за словами Путіна, РФ "хоче закінчити". 

Традиційно господар Кремля назвав причиною сьогоднішньої війни "державний переворот 2014 року", якому, на думку Путіна, сприяв Захід. Російське ж вторгнення до Криму та його анексію у 2014 році російський керівник назвав "допомогою кримчанам та севастопольцям". Глава РФ із задоволенням зазначив, що він спостерігає в західних країнах "поростки розсудливості".
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини