Головна Новини Світ Росія Путін розповів, як відповість Росія, якщо ЄС запровадить ліміт цін на газ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, як відповість Росія, якщо ЄС запровадить ліміт цін на газ

Президент Росії пригрозив, що Росія може припинити постачання газу та інших енергоресурсів до Євросоюзу

7 вересня 2022, 13:52 comments2199
Поділіться публікацією:

Поставки газу та інших енергоресурсів до Європи можуть бути припинені повністю, якщо ЄС піде на радикальні кроки та запровадить ліміт цін. Про це заявив президент Росії Володимир Путін, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Східний економічний форум.

Путін розповів, як відповість Росія, якщо ЄС запровадить ліміт цін на газ

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін заявив, що ліміт цін буде прямим порушенням того, що раніше було прописано у контрактах. Путін обурився тим, що політичні рішення можуть вплинути на виконання контрактних зобов'язань.

При цьому глава Кремля попередив, що Росія готова жорстко відповісти Євросоюзу, якщо буде встановлено ліміт цін на газ. У такому разі Москва може відмовитись від прямих поставок енергоресурсів.

Путін нагадав, що Росія зацікавлена у постачанні газу до Європи лише, якщо це не суперечить інтересам країни. Якщо ж російська економіка страждатиме від таких постачань, це буде Росії невигідно, то Москва ухвалить рішення припинити постачати газ, нафту, вугілля, мазут та інші енергоресурси.                                                                                                               

Варто також нагадати, що Путін висловився про "Північний потік-2". Він заявив, що у запуску цього трубопроводу поки що немає потреби, але якщо його потрібно буде запустити, то Росія це зможе зробити простим натисканням кнопки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін щойно публічно зізнався у злочині агресії проти України: заява міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Раніше "Коментарі" писали – секретар РНБО Олексій Данилов озвучив свій прогноз війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини