Головна Новини Світ Росія Путін розповів, завдяки кому Росія ще тримається, незважаючи на санкції Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, завдяки кому Росія ще тримається, незважаючи на санкції Заходу

При цьому російський президент поскаржився, що немає замовлень на нові літаки

11 січня 2023, 15:15 comments3916
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", під час першої наради з Кабміном цього року російський диктатор Путін спробував похвалитися, що економіка Росії, незважаючи на безпрецедентні західні санкції, все ще на плаву і навіть продовжує розвиватися. Такий успіх, упевнений Путін, через те, що йому вдалося свого часу призначити на посаду прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна, а той уже під своїм керівництвом зібрав команду професіоналів.

Путін розповів, завдяки кому Росія ще тримається, незважаючи на санкції Заходу

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Нічого з того, що нам противник передрікав, не сталося", — заявив Путін.

При цьому господар Кремля розкритикував роботу щодо оформлення замовлень на повітряні судна на підприємствах. За його словами, "досі на заводах немає замовлень, надто довго все".

"Контрактів немає на підприємствах! Мені директори сказали. Ну чого ви, справді, дурня валяєте? Контракти, коли? Я ось про що говорю. Протягом місяця все має бути зроблено. Квартал, рік, про що ми говоримо? Ми, що не розуміємо, за яких умов живемо? Я прошу вас протягом місяця цю роботу закінчити", – заявив Володимир Путін.

Варто зазначити, що санкції Заходу, введені за розв'язану Кремлем повномасштабну війну проти України, не знищили російську економіку і не змусили Кремль припинити війну, але серйозно похитнули важливі в РФ галузі від машинобудування та авіації до експорту нафти та газу та інших товарів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — друге пришестя Лапіна: до чого може призвести протистояння між російськими воєначальниками

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: ключові складові поразки Росії цього року – чи є вже перспективи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини