Головна Новини Світ Росія Путін ще думає: кого Росія може відправити на G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ще думає: кого Росія може відправити на G20

В Кремлі ще не вирішили, хто очолить делегацію РФ на саміті "двадцятки" в Індонезії

25 жовтня 2022, 23:13
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля може не поїхати на саміт G20, що має розпочатися на Балі 15 листопада. Наразі немає офіційного рішення Путіна, але у ЗМІ вже з'явилися ймовірні припущення, хто з російських чиновників може його замінити. Одну з версій опублікували в  Tелаграм-каналі Baza.

Путін ще думає: кого Росія може відправити на G20

Президент РФ Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що одним із ймовірних кандидатів може стати  прем'єр-міністр Михайло Мішустін. Попри те, що офіційного рішення з Кремля ще немає, він з високою ймовірністю може очолити російську делегацію.

"Рішення про те, хто очолить делегацію РФ на саміті "двадцятки" в Індонезії, ще не ухвалено", — вкотре заявляє речник Путіна Дмитро Пєсков.

Автори повідомлення стверджують, що Путін таки не полетить на Балі, адже про це говорять його коментарі, хоча й непрямі. Також російський президент не відвідає форум лідерів Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), що пройде в Бангкоку 18- 19 листопада, одразу після саміту "двадцятки".

"На АТЕС у президента були плани летіти відразу після G-20. Але на "двадцятці" що робити? З Байденом говорити зараз немає про що. А у фарсі із Зеленським брати участь немає сенсу", — повідомило анонімне джерело з адміністрації президента РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Байден відповів, чи є сенс зустрічатися з Путіним на саміті G20. Президент США Джо Байден не бачить сенсу проводити зустріч із російським президентом Володимиром Путіним на саміті G20 в Індонезії у листопаді. Про це  американський президент заявив  в інтерв'ю CNN. Джо Байден зазначив, на сьогоднішній день немає "вагомих причин" для зустрічі з Путіним. При цьому глава Білого дому припустив, що переговори з президентом Росії можуть відбутися, але все залежить від того, яку тему запропонують для розмови.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини