Головна Новини Світ Росія Путін сказав, чи піде Росія на припинення вогню в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін сказав, чи піде Росія на припинення вогню в Україні

Російський диктатор Путін прокоментував пропозицію Орбана щодо зупинки вогню для початку переговорів

4 липня 2024, 18:19
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін в черговий раз висловився про мирну угоду, яка може бути укладена з Україною. Зокрема, на його думку, розробити пакет таких домовленостей можна на основі так званих стамбульських домовленостей.

Путін сказав, чи піде Росія на припинення вогню в Україні

Володимир Путін

"Ці домовленості парафовані керівником української переговорної делегації, а отже, судячи з усього, цілком влаштовували Україну, ці домовленості — стамбульські домовленості — залишаються на "столі" і можуть бути покладені в основу продовження цих переговорів", — заявив кремлівський диктатора.

При цьому Путін традиційно звинуватив Україну в тому, що це нібито саме вона відмовилася від того, щоб вести мирні переговори з РФ. Диктатор вкотре заявив, що це було буцімто зроблено за вказівкою із Лондону.

"Росія, як відомо, ніколи не відмовлялася і зараз готова до продовження мирних переговорів. Відмовилася від переговорів саме Україна, причому зробила це публічно за прямою вказівкою з Лондона, а отже, в цьому немає жодних сумнівів, і з Вашингтона, про що українські офіційні особи говорять прямо та відкрито", – заявив Путін.

Окрім того, він прокоментував пропозиції голови уряду Угорщини Віктора Орбана, які були озвучені ним у Києві під час переговорів із президентом Володимиром Зеленським. Мова йде про припинення вогню заради початку переговорів.

"Москва не може оголошувати про припинення вогню, сподіваючись на позитивні кроки з іншого боку", — заявив диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Орбан сказав Зеленському, як можна пришвидшити закінчення війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини