Головна Новини Світ Росія Путін скликає нараду 21 грудня. Президент Росії поставить нові завдання у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін скликає нараду 21 грудня. Президент Росії поставить нові завдання у війні проти України

Президент Російської Федерації оголосить про військові підсумки за 2022 рік та повідомить нові завдання на війну проти України.

20 грудня 2022, 19:41 comments3341
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін проведе 21 грудня розширене засідання колегії Міноборони Росії. Метою зустрічі є визначення військових завдань на наступний рік, а також оцінка конфлікту в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Радіо Свобода".

Путін скликає нараду 21 грудня. Президент Росії поставить нові завдання у війні проти України

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Російський президент зустрінеться з чиновниками міністерства оборони РФ та командувачами військових округів.

Російські ЗМІ повідомляють, що під час зустрічі Путін підіб'є підсумки військових дій в Україні за 2022 рік та поставить нові завдання для військових керівників РФ. Також повідомляють, що окрім російського диктатора з промовою виступить Міністр оборони Росії Сергій Шойгу.

Під час виступу планується оголосити про хід бойових дій на території України та назвати кількість озброєння та військової техніки, які надійшли в міністерство оборони Росії за 2022 рік.

Після Путіна і Шойгу виступатимуть командувачі військових округів та представники федеральних органів влади Росії. Відомо, що загальна кількість людей, які візьмуть участь у відеоконференції складає понад 15 тис. офіцерів Російської Федерації.

Це зібрання відбудеться незадовго після того, як Путін побував вперше за три роки в Білорусі, де зустрівся з Лукашенком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін визнав, що недооцінив опір українського народу. Про це він заявив чиновнику з Ізраїлю після кількох тижнів війни з Україною.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація постачає зброю для ворога свого союзника. Саме такі документи знайшли українські військові на одному зі складів російської зброї на деокупованих територіях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

0000

20 грудня 2022, 21:34

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ----- https://min.lc/pisy


Новини