Головна Новини Світ Росія Путін скликає Радбез Росії через чотири окуповані українські області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін скликає Радбез Росії через чотири окуповані українські області

Також Путін прийме вірчі грамоти у 17 новоприбулих послів іноземних держав

4 квітня 2023, 20:02 comments11040
Поділіться публікацією:

5 квітня російський президент Путін проведе, засідання Ради Безпеки, де розглянуть "забезпечення законності, правопорядку та громадської безпеки" на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, так званих Донецької та Луганської народних республік", а також Запорізької та Херсонської областей.

Путін скликає Радбез Росії через чотири окуповані українські області

Володимир Путін (фото із відкритих джерел)

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Путін 5 квітня проведе засідання Ради Безпеки, на якому будуть розглянуті питання забезпечення законності, правопорядку та громадської безпеки на території "Донецької та Луганської народних республік", а також Запорізької та Херсонської областей", – пишуть ЗМІ РФ.

Окрім цього, повідомляється, що російський президент прийме вірчі грамоти від 17 новоприбулих послів іноземних держав, в тому числі  США і ЄС.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кремль впритул наблизився до запровадження в Росії офіційної ідеології. Наявність в Росії державної ідеології чи офіційно проголошеної "національної ідеї" – правило, а не виняток. Після 1991 року офіційної ідеології в Російські Федерації немає, однак пошуки її ведуться на найвищому рівні, попри пряму заборону в 13-й статті конституції. Зі зрозумілих причин пошуки активізувалися в останній рік. Так, 2 червня 2022 року в Експертному інституті соціальних досліджень (ЕІСД) відбувся круглий стіл на тему: "Яка ідеологія нам потрібна". На засіданні Всесвітнього російського народного собору в жовтні керівник фракції партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов наполягав на необхідності скасування "антиідеологічної" статті конституції. Йшли розмови і про скасування статті 2, згідно з якою людина, її права та свободи є найвищою цінністю. Пропонувалась ультраконсервативна модель: віра, сім’я, Батьківщина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини