Головна Новини Світ Росія Путін спробував пояснити, чому почав війну в Україні: "очманіли зовсім"
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін спробував пояснити, чому почав війну в Україні: "очманіли зовсім"

Російський диктатор Володимир Путін у пропагандистській промові звинуватив Україну у початку війни.

10 грудня 2023, 15:10 comments3019
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін різко висловився про війну в Україні та пояснив, чому почав повномасштабне вторгнення. За словами російського диктатора українці "очманіли зовсім". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін спробував пояснити, чому почав війну в Україні: "очманіли зовсім"

Володимир Путін звинуватив Україну у початку війни

Після нагородження російських солдатів медалями "Золота зірка" Путін поспілкувався у неформальній обстановці поза сценою. Частину розмови записав та оприлюднив російський пропагандист Павло Зарубін. У промові Путін почав виправдовуватись за російське вторгнення, а потім звинуватив у цьому Україну.

"Нічого подібного ми ніколи б не зробили, якби не почали знищувати Росію на наших історичних територіях, виганяти людей звідти, оголосили росіян некорінною нацією. Зовсім з глузду з’їхали? Зовсім очманіли" — виправдовує Путін вторгнення армії РФ.

Російський президент з бокалом у руці продовжив свій пропагандистський виступ словами, що в Україні буцім-то "виловлюють людей", а потім їх "знищують на вулицях".

"Малого того, що вони придурки, так вони ще й неонацисти", — звинуватив Путін Україну у пропагандистській промові, однак не надав докази.

Нагадаємо, що Захід та більшість країн світу засуджують неспровоковане російське вторгнення в Україну та наполягають на виході армії РФ з Українських територій. Крім того, після початку великої війни все більше набуває популярності термін "рашизм", який описує російський фашизм. Він ґрунтується на ідеї "особливої цивілізаційної місії" Росії та "старшості братнього народу". Зокрема це стосується на військовому, політичному, релігійному впливі до країн, які входять до сфери впливу РФ.

Американський історик Тімоті Снайдер зауважив, що росіян можна назвати "шизофашистами". За його словами росіяни, які є по своїй суті є фашистами, називають інших людей "фашистами", заявляючи свою антифашистську боротьбу. Така практика Путіна доводить фашизм до нелогічної крайності в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін зробив заяву про майбутнє України та Росії.

Також "Коментарі" писали про генсека НАТО, який розповів, що чекати у разі перемоги Путіна у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 грудня 2023, 15:24

Так а які докази? Ось на вулицях виловлюють пішаків б'ють і примушують воювати за корумпованих і олігархів. В цей час як кількамільйонна армія корумпованих чиновників збільшує статки. Це не докази? А узурпована влада коли тепер вічний цар та місцеві бояри? Це новий вид юдейської демократії?


Новини