Головна Новини Світ Росія Путін став ще більш озлобленим: ЗМІ дізналися, як диктатор ухвалює рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін став ще більш озлобленим: ЗМІ дізналися, як диктатор ухвалює рішення

Російський диктатор звузив список джерел інформації та не терпить, коли йому дають протилежні його думці поради

28 вересня 2023, 17:22 comments1956
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін все частіше ухвалює рішення про війну проти України в ізоляції без впливу вищого військового керівництва. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Newsweek" із посиланням на звіт аналітичного центру глобальної політики RAND Corporation.

Путін став ще більш озлобленим: ЗМІ дізналися, як диктатор ухвалює рішення

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Путін приймає ключові рішення здебільшого самостійно, без суттєвого впливу з боку російського Генштабу", — наголошується у публікації.

Аналітики зазначають, що російський диктатор сильно звузив список джерел інформації, а також не категорично терпить, коли йому дають протилежні його думці поради.                

На думку експертів, на результативність російських військ також впливають повідомлення про чистки вищого керівництва та перестановки серед командувачів, які відповідають за операції на фронті. Додається, що кризи, з якими останнім часом стикається Росія, торкнулися і глави держави-терористки особисто. Зокрема, він став більш озлобленим.

Аналітики зазначили, що керівники Кремля тепер "нерішучіші" щодо ескалації конфлікту з НАТО. Невизначеність додає також непередбачуваність Путіна. Однак на Заході недооцінили страх Москви перед Північноатлантичним Альянсом та пов'язане з ним небажання до прямого протистояння.

Читайте також на порталі "Коментарі" — так звана "спеціальна військова операція", а насправді повномасштабна війна проти України триватиме щонайменше до 2025 року. Таку заяву під час засідання Міноборони РФ зробив голова відповідного відомства Сергій Шойгу, повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини