Головна Новини Світ Росія Путін та Сі висунули вимогу Штатам. Згадали про біолабаораторії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін та Сі висунули вимогу Штатам. Згадали про біолабаораторії

У Пекіні кремлівський диктатор Володимир Путін та президент КНР Сі Цзіньпін висунули вимогу США. Зокрема, вони хочуть, щоб Вашингтон припинив військово-біологічну діяльність

16 травня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

За даними росЗМІ, у Пекіні кремлівський диктатор Володимир Путін та президент Китаю Сі Цзіньпін підписали спільну заяву, де, серед іншого, було висунуто вимогу до Сполучених Штатів Америки припинити військово-біологічну діяльність, яка загрожує безпеці інших держав та регіонів.

Путін та Сі висунули вимогу Штатам. Згадали про біолабаораторії

Путін і Сі

"Сторони вимагають, щоб США припинили військово-біологічну діяльність, що здійснюється на їх національній території та за її межами та загрожує безпеці інших держав та відповідних регіонів",
– йдеться у документі.

Крім того, Китай і терористична Росія "наполегливо" закликали Сполучені Штати до дотримання Конвенції про заборону розробки, виробництва та накопичення запасів бактеріологічної та токсинової зброї та їх знищення.

Нагадаємо, кремлівський диктатор Володимир Путін розпочав свій дводенний візит до Китаю. Як повідомили у Кремлі, у рамках візиту також обговорюватиметься питання бойових дій в Україні. Очікується, що кремлівський диктатор переконуватиме Пекін не відвідувати Глобальний саміт світу, а також просуватиме питання заморозки війни в Україні по лінії розмежування, щоб РФ змогла остаточно закріпитися на окупованих територіях.

Проте аналітики звертають увагу на те, що останнім часом відбулася так звана човникова дипломатія. Сі побував у ЄС та розповів про своє бачення завершення конфлікту. Україні цей сценарій озвучили у Белграді, куди із терміновим візитом приїжджав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Далі приєдналися до переговорів Штати, саме тому Київ відвідував голова Держдепу Ентоні Блінкен. Тепер Китай озвучить РФ результати домовленостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини