Головна Новини Світ Росія Путін такого не очікував: в яке «сакральне» місце долетіли дрони
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін такого не очікував: в яке «сакральне» місце долетіли дрони

Українські дрони долетіли до палацу кремлівського диктатора в Геленджику, про це повідомляють телеграм-канали. Про удар дронами по цивільній інфраструктурі повідомив губернатор краю Веніамін Кондратьєв

27 травня 2024, 16:39
Поділіться публікацією:

В ніч на 27 травня у Краснодарському краї РФ пролунала серія вибухів. Стало відомо, що українськими дронами були атаковані об'єкти поблизу російського Геленджика. Саме там знаходиться палац кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Путін такого не очікував: в яке «сакральне» місце долетіли дрони

Дрон

Інформацію про прильоти вже підтвердив губернатор краю Веніамін Кондратьєв. Він заявив, що ціллю українських безпілотників були нібито "цивільні об'єкти" в Геленджику. За його інформацією, в результаті атаки у селі Криниця уламками пошкоджено недобудований будинок, а в хуторі Джанхот дрон впав на дерева.

Традиційно в Росії заявили, що їх протиповітряна оборона знищила всі українські дрони. При цьому в міністерстві оборони країни-агресора розповіли, що в Краснодарському краї вночі знищили чотири українські безпілотники.

При цьому Telegram-канал NEXTA Live стверджує, що ціллю українських дронів, дуже ймовірно, був путінський палац у Геленджику.

"У Криниці розташовані виноградники і виноробня, яка може належати до резиденції російського диктатора",
— сказано у повідомленні телеграм-каналу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 27 травня українські дрони атакували російську радіолокаційну станцію дальнього виявлення "Воронеж-М" у місті Орську. Як відзначив політичний експерт Олександр Кочектов, тут справа навіть зовсім не у рекордній дальності польоту дрону, а у виборі цілі. Тим більше, додає експерт, що декілька днів тому український дрон влучив у схожу станцію "Воронеж-2М" під Армовіром. А ще у квітні, подібна пробна атака була на загоризонтну станцію "Контейнер".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини