Головна Новини Світ Росія Путін у ролі "захисника" виступив на саміті БРІКС та зробив нову заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у ролі "захисника" виступив на саміті БРІКС та зробив нову заяву про війну в Україні

Путін зробив нову заяву про війну в Україні та вкотре звинуватив Захід

23 серпня 2023, 14:10 comments3131
Поділіться публікацією:

23 серпня російський президент виступив перед учасниками саміту БРІКС. Свою промову він виголосив через відеозв'язок, адже після того, як на його арешт з'явився ордер, він став практично невиїзний у цивілізованому світі. Вже традиційно Путін зробив ряд цинічних заяв про війну в Україні. Позиціонуючи себе "захисником" народу Донбасу та звинувачуючи у всьому Захід. Його заяву цитують пропагандистські ЗМІ.

Путін у ролі "захисника" виступив на саміті БРІКС та зробив нову заяву про війну в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У своєму зверненні Путін у всьому звинуватив Захід, бо нібито через "прагнення західних країн зберегти свою гегемонію у світі" Росія напала на Україну. Виправдовуючи свої злочини проти мирних українців, він зобразив себе "захисником" людей на Донбасі, які борються за свою культуру, мову та традиції.

"До тяжкої кризи в Україні призвело прагнення низки західних країн зберегти свою гегемонію у світі. Наші дії в Україні продиктовані лише одним — припинити війну, розв'язану Заходом та їхніми сателітами проти людей, які живуть у Донбасі",- цинічно заявив Путін.

Окрім цього, намагаючись хоч якось покращити свій міжнародний імідж Путін подякував усім, хто за його словами "намагаються допомогти у врегулюванні конфлікту в Україні", який розпочав він.

"РФ вдячна своїм колегам із БРІКС, які намагаються допомогти у врегулюванні конфлікту в Україні",- заявив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися які надії із самітом БРІКС пов'язують Сі Цзіньпін та Путін. У Йоганнесбурзі стартує щорічний саміт БРІКС. Глава Китаю Сі Цзіньпін та російський диктатор Володимир Путін розраховують використати переговори для того, щоб покращити свій міжнародний імідж. 

У матеріалі йдеться, глава Китаю Сі Цзіньпін прибув сьогодні на триденний саміт на тлі великих проблем, що назрівають усередині країни: уповільнення економіки, криза на ринку нерухомості і торговельна напруженість, що зберігається зі США.

 Ще гірші справи у його російського колеги Володимира Путіна, який пропускає збори країн, що розвиваються, щоб уникнути міжнародного ордера на арешт, і виступить з промовою віддалено. Його 18-місячна війна з Україною не має ознак закінчення і він стикається з невдачами на полі бою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини