Головна Новини Світ Росія Путін у В'єтнамі зробив нову заяву щодо "мирних пропозицій" Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін у В'єтнамі зробив нову заяву щодо "мирних пропозицій" Москви

Путін погрожує змінами "мирних пропозицій" щодо України залежно від ситуації на фронті.

20 червня 2024, 19:40 comments2398
Поділіться публікацією:

 Сьогодні очільник Кремля під час свого турне Азією зробив нову заяву про мирні переговори щодо припинення війни в Україні. Так, за його словами, надії на переговори з Заходом не виправдалися.  Про це він заявив 20 червня на пресконференції за підсумками візиту до В'єтнаму.

Путін у В'єтнамі зробив нову заяву щодо "мирних пропозицій" Москви

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Надії на кулуарні переговори із Заходом не виправдалися. Не думаю, що нігілізм щодо мирних пропозицій буде вічно. Пропозиції Росії будуть змінюватися залежно від ситуації на землі",- заявив він під час підсумковою пресконференції.

Також Володимир Путін назвав реакцію Заходу на його "мирні ініціативи" щодо України очікуваною.

"Я якраз і очікував саме такої реакції — на першому етапі. Але що буде пізніше — це час покаже. Усе залежатиме від того, як змінюватиметься ситуація на землі", — сказав диктатор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін назвав нову умову припинення війни. Російський диктатор Володимир Путін заявив, що для того, щоб припинилася війна в Україні та розпочався процес мирних переговорів ВСУ мають бути виведені з Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей.  Про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на заяву Путіна.

Важливо, що це єдина умова, яку виставляє диктатор. Володимир Путін також вимагає, щоб Україна відмовилася вступати до НАТО. Лише після виконання Києвом цих умов РФ припинить вогонь.

Також "Коментарі" писали про те, що стали відомі деталі угоди Путіна та Кім Чен Ина. Російський диктатор Володимир Путін здійснив візит до Кім Чен Ина та підписав договір про стратегічне партнерство між Росією та Північною Кореєю. Північнокорейське державне агентство оприлюднило пункти підписаного документа.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини