Головна Новини Світ Росія "Путін убив мого чоловіка": у Кремлі відреагували на слова дружини Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Путін убив мого чоловіка": у Кремлі відреагували на слова дружини Навального

Юлія Навальна заявила, що президент РФ Володимир Путін уже не визнає мову дипломатії

20 лютого 2024, 17:52 comments1565
Поділіться публікацією:

У Кремлі не забарилися з відповіддю на слова Юлії Навальної, яка заявила, що Путін убив її чоловіка. Відповідну заяву зробив речник президента РФ Дмитро Пєсков. Його заяву поширюють російські пабліки.

"Путін убив мого чоловіка": у Кремлі відреагували на слова дружини Навального

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Зрозуміло це абсолютно голослівні, хамські звинувачення глави російської держави, але з огляду на те, що Юлія Навальна овдовіла буквально днями раніше, я залишу це без коментаря",- заявив він.

Також Пєсков прокоментував слова дружини Навального, яка заявила, що тіло її чоловіка не віддають сім'ї, бо очікують коли зникнуть сліди чергового путінського новачка.

"Я не знайомий із цим виступом. Але якщо там були такі слова, знову ж таки це ніщо інше як голослівне звинувачення. Тому що вони нічим не підкріплені, не підтверджені. В даному випадку тільки з етичних міркувань я не можу оцінити, як слід ці слова",- сказав Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дружина Навального звернулася до ЄС. Дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія закликала Євросоюз не визнавати російських президентських виборів, які мають відбутися у березні 2024 року. Таке прохання вона озвучила під час звернення до Ради ЄС. 

Юлія Навальна заявила, що президент РФ Володимир Путін уже не визнає мову дипломатії та жодних правил гри, тому варто почати "грати не за правилами". Дружина російського опозиціонера зробила свої пропозиції від імені Росії Олексія Навального.

Вона наголосила, що президент, який убив свого головного політичного опонента, не може бути легітимним за визначенням. Також Навальна закликала Захід запровадити ще жорсткіші санкції проти путінського режиму, щоб покарати його так званих "довірених осіб", яких приблизно 500 осіб. Серед них знаменитості, співаки та актори, які агітують за Путіна, підтримують його та допомагають його вбивчому режиму вижити.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини