Головна Новини Світ Росія Путін уже рветься захищати Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін уже рветься захищати Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія

Путін каже, що російські війська воюватимуть за Білорусь, бо це Союзна держава

21 липня 2023, 14:58 comments7135
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російський диктатор Володимир Путін на нараді зі своїм Радбезом почав розповідати, що проти Білорусі можуть розв'язати агресію, тому російські війська готові будуть відповісти всіма наявними коштами. Заяву російського президента оприлюднила російська пропагандистська інформагенція "РІА Новини".

Путін уже рветься захищати Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін уже традиційно спробував звинуватити Польщу у бажанні захопити не лише західні області України, а й частину Білорусі, чого Росія допустити не може.

"І розв'язування агресії проти Білорусії означатиме агресію проти Російської Федерації. На це ми відповідатимемо всіма наявними у нас засобами", – зазначив диктатор.

Такі можливі дії з боку Росії господар Кремля пояснив тим, що Білорусь є частиною так званої Союзної держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Білорусі прибула вже 9-та колона ПВК "Вагнер", найманці якої переміщуються туди після договорняку між Пригожиним та Путіним за підсумками червневого заколоту вагнерівців. Про це повідомляє телеграм-канал "Беларускі Гаюн". Сам Пригожин виступив перед своїми найманцями у Білорусі. Розповідав про ганьбу, яку регулярна армія РФ переживає на фронті в Україні, заявив про небажання брати участь у цьому, анонсував відліт частини вагнерівців до Африки, а також перенаправлення частини на навчання білоруської армії. У свою чергу, ЗСУ зміцнюють українсько-білоруський кордон, готуючись до можливих провокацій вагнерівців. Що можна на даний момент, майже через місяць після бунту, сказати про ситуацію з пригожинською ПВК? Кому та які ризики зараз несуть вагнерівці? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/209592
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини