Головна Новини Світ Росія Путін уже вибрав собі зручного спаринг-партнера на виборах: хто знову приведе його до влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін уже вибрав собі зручного спаринг-партнера на виборах: хто знову приведе його до влади

Путін вибрав Юлію Навальну як зручного спаринг-партнера на президнтських виборах

сьогодні, 15:59
Поділіться публікацією:

Сенатори Росії на публічному засіданні, фактично, легітимізували Юлію Навальну у інформаційному просторі Росії. І це, каже екс-заступник міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін, непересічна подія.

Путін уже вибрав собі зручного спаринг-партнера на виборах: хто знову приведе його до влади

Юлія Навальна

"Я жодної секунди не повірю в те, що це могло б бути несанкціоновано і не сплановано. Для мене це означає, що для Путіна створюють і впроваджують свідомо зручного спаринг-партнера. Для мене це свідчить про те, що Юлія Навальна є абсолютно зручним супротивником для Кремля, так само як і Джо Байден є зручним американським президентом для Путіна", — відзначив експерт.

За його словами, диктатор Володимир Путін не робить ставку на конкретних людей, він робить ставку на ті процеси, які сприяють втіленню його стратегії. Слабкість адміністрації Байдена та його головного розвідника Бернса — є сприятливим аспектом для Путіна, вважає Золотухні.

"Безперспективність Навальної (так само як і Тихановської, яку викохала адміністрація Білого дому) — повністю влаштовують і Москву і Мінськ. Путіну вигідна риторика Навальної, яка мочить відкрито риторику деколонізації, розвертає увагу всього медійного світу тільки до своєї персонально-сімейної історії", — відзначив експерт.

За його словами, фактично, мільйони безликих українців, кожен з яких втратив своїх рідних, друзів, знайомих, — конкурують за увагу західних ліберальних аудиторій з однією жінкою, чоловіка якої жорстоко вбили.

"Я не кажу, що це злісний план ФСБ. Я кажу, що те, що відбувається вигідно Білому Дому і Кремлю. Але критично не вигідно українському народові", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Юлія Навальна допустила свою участь у виборах президента РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини