Головна Новини Світ Росія Путін в Туреччині хоче показати електорату, що Росія ще «ого-го»
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін в Туреччині хоче показати електорату, що Росія ще «ого-го»

Російський диктатор Володимир Путін хоче продемонструвати росіянам, що його приймають в інших країнах і з зовнішньою політикую все добре, про це у колонці для Уніан написав політексперт Володимир Воля, передає портал «Коментарі»

7 лютого 2024, 13:54
Поділіться публікацією:

Путін спланував візит до Туреччини після того, як Анкара погодилася на вступ Швеції в НАТО та отримала від США згоду на передачу їй літаків F-16. Тобто, виглядає так, що Туреччина знову повернулася до західного табору, відзначає Воля.

Путін в Туреччині хоче показати електорату, що Росія ще «ого-го»

Путіну потрібен візит в цілях пропаганди

Саме тому, на його думку, Путіну важливо показати своєму суспільству, яке схильне до різних конспірологічних теорій, що Туреччина все ж залишається партнером РФ.

"Це таке собі намагання переконати росіян, що Туреччина, мовляв, просто розв’язала свої питання зі Сполученими Штатами, але партнерські відносини з Росією продовжуються",
— відзначив Воля.

Окрім того, на його думку, Путін також хоче перед президентськими виборами у Росії показати, що із зовнішньою політикую у Кремля все добре.

Воля також звернув увагу про те, що нещодавно російський диктатор згадував про "мирні ініціативи", які на початку повномасштабного вторгнення в Україну могли прийняти в Стамбулі, проте вони "були зірвані". Саме тому, експерт не виключає, що Путін буде піднімати тему війни, яку російські ЗМІ будуть подавати в контексті прагнення Росії до миру.

Тобто, підкреслює експерт, цілі візиту російського диктатора до Туреччини – суто пропагандистські.

Нагадаємо, портал "Коментарі повідомляв, у Кремлі офіційно підтвердили, що у лютому російський диктатор Володимир Путін зібрався відвідати Туреччину. І наголосили, що одним із основних предметів переговорів стане ситуація в Україні.

Портал "Коментарі" розповідав, на думку заступника голови Всеукраїнської аграрної ради Дениса Марчука, на зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом російський диктатор Володимир Путін говоритиме про відновлення "зернової ініціативи", оскільки він хоче убезпечити російські кораблі в Чорному морі від ударів ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unian.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини