Головна Новини Світ Росія Путін вдало використовує «вікно можливостей»: коли воно закриється
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вдало використовує «вікно можливостей»: коли воно закриється

Путін невипадково саме зараз вирішив залучити до війни проти України військових з КНДР

сьогодні, 15:24
Поділіться публікацією:

Через наближення виборчого процесу у США Кремль вирішив саме зараз залучити війська з Північної Кореї для війни проти України, про це в ефірі "Еспресо" заявив військовий оглядач Денис Попович.

Путін вдало використовує «вікно можливостей»: коли воно закриється

Володимир Путін

За його словами, кремлівський диктатор Володимир Путін скористався ситуацією в США, де триває підготовка до виборів, щоб ввести у конфлікт новий фактор – військових з КНДР. Попович зазначив, що це "вікно можливостей" досить тривале.

"До речі, це вікно можливостей дуже широке. Оскільки, коли вибори в США завершаться 5 листопада, і буде зрозуміло, хто стане новим президентом в США, то новий лідер країни ще має вступити на посаду, а це ще кілька місяців. Тобто в Кремля є три місяці, щоб подивитись на ефект залучення військ з КНДР у цій війні", — пояснив експерт.

Оглядач також зазначив, що перекидання військових з КНДР на лінію фронту може вплинути на окремі ділянки бойових дій, хоча їхньої кількості може не вистачити для кардинальних змін.

За його словами, якщо північнокорейських військових буде понад 12 тисяч, це може вплинути на певні ділянки фронту, але говорити про прорив усієї лінії оборони зарано. Поки що немає чіткого розуміння щодо їхньої бойової підготовки та можливостей, додав Попович.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Сеул може передати Україні наступальне озброєння власного виробництва. Наприклад, Україна може отримати бойові бронемашини, самохідні артилерійські установки, оперативно-тактичні ракетні комплекси та системи протиповітряної оборони різного радіусу дії.

Також "Коментарі" розповідали, що президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що його країна може розглянути можливість надання зброї Україні в залежності від рівня військової співпраці між Росією та Північною Кореєю.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини