Головна Новини Світ Росія Путін вдвічі збільшив виплату за відправку на війну: скільки тепер готовий платити диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вдвічі збільшив виплату за відправку на війну: скільки тепер готовий платити диктатор

На підвищену виплату зможуть розраховувати лише ті, хто підпише контракт із 1 серпня по 31 грудня 2024 року

31 липня 2024, 12:27
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін більш ніж удвічі збільшив одноразову виплату для тих, хто готовий укласти контракт із Міноборони РФ та вирушити на війну проти України. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Moscow Times, з посиланням на указ Путіна, опублікований на порталі правової інформації.

Путін вдвічі збільшив виплату за відправку на війну: скільки тепер готовий платити диктатор

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Згідно з цим документом, тепер росіяни та іноземці, які уклали контракт з Міноборони РФ для відправки на війну в Україну, зможуть отримати одноразову виплату 400 тисяч рублів, що приблизно дорівнює 192 тисячі гривень.

Раніше ця разова виплата становила 195 000 рублів.

Згідно з указом, на підвищену виплату зможуть розраховувати лише ті, хто підпише контракт із 1 серпня по 31 грудня 2024 року.

Крім того, Володимир Путін рекомендував регіонам виплачувати не менше 400 тисяч рублів громадянам, які вирішили вирушити на війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — путінський режим розробляє систему запобігання виїзду з країни потенційних призовників до російської армії та мобілізованих. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у X (Twitter).

Британські експерти зазначають у зведенні, 11 липня російська незалежна медіа-організація "Медуза" повідомила, що уряд Росії впроваджує "систему обміну інформацією" між міністерством оборони та ФСБ для передачі докладної інформації про потенційних призовників до прикордонної служби ФСБ і не допустити їх втечі. Повідомляється, що система має бути повністю функціональною до осені 2024 року. За даними британської розвідки, Росія щорічно проводить два призови на військову службу, щорічно закликаючи понад 250 тисяч осіб для проходження одного року обов'язкової військової служби.

Також видання "Коментарі" повідомляло — громадяни Куби продовжують активно виїжджати до Росії, щоб приєднатися до війни проти України, незважаючи на спроби уряду в Гавані припинити вербування. Про це повідомляє міжнародне агентство Bloomberg, посилаючись на неназвану особу, знайому з цим питанням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини