Головна Новини Світ Росія Путін видав нові погрози для США: Росія почне виробляти нову зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін видав нові погрози для США: Росія почне виробляти нову зброю

Путін придумав нову історію про рекети США у Європі та почав погрожувати

28 червня 2024, 20:20 comments2333
Поділіться публікацією:

Кремль традиційно продовжує сипати погрозами в бік США. Так, цього разу Путін заявив, що "Росії, судячи з усього, потрібно почати виробництво ракет меншої та середньої дальності у відповідь на розміщення такої зброї США за своїми межами". Таку заяву він зробив під час наради з постійними членами Радбезу.

Путін видав нові погрози для США: Росія почне виробляти нову зброю

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Ми у 2019 році оголосили про те, що не будемо виробляти ці ракети і не будемо їх розміщувати доти, доки США не будуть розміщувати ці системи у якомусь із регіонів світу. Сьогодні відомо, що США не тільки виробляє ці ракетні системи, але вже привозили в Європу їх на уміння, в Данію, і зовсім недавно було оголошено, що вони знаходяться на Філіппінах. Невідомо при цьому, вивезли вони звідти ці ракети чи ні. У будь-якому разі нам потрібно нам на це реагувати й ухвалити рішення про те, що ми робитимемо за цим напрямом далі. Судячи з усього нам потрібно почати виробництво цих ударних систем",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, з якою проблемою вже зіткнувся ПутінРосійські воєнкори та самі солдати все частіше публікують докладні відео жахливих умов на фронті. Кадрові зміни в Міністерстві оборони Росії також натякають на офіційне визнання того, що щось іде не зовсім так, як стверджує кремлівська пропаганда. 

ЗМІ зазначає, одним із найпереконливіших свідчень невдоволення росіян війною є рекламний щит, який зовсім недавно з'явився у Санкт-Петербурзі. "У Місті-герої є свої герої", — йдеться у рекламі. Людям пропонують записатися в армію та отримати колосальну виплату в 1,3 мільйона рублів, що еквівалентно річному заробітку середнього росіянина.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини