Головна Новини Світ Росія Путін відповів, чи досягла Росія своїх цілей у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відповів, чи досягла Росія своїх цілей у війні проти України

Російський диктатор вкотре спотворював факти та маніпулював історією, намагаючись виправдати вторгнення в Україну

9 лютого 2024, 08:12
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія все ще "не досягла цілей" у війні проти України, а також фактично визнав, що РФ фактично розпочала війну проти України не у 2022, а ще у 2014 році і не було жодного "народу Донбасу", який веде війну проти української влади. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Путін озвучив в інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону.

Путін відповів, чи досягла Росія своїх цілей у війні проти України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про війну проти України, Володимир Путін сказав, що Росія поки що "не досягла цілей СВО", зокрема одна з них – це денацифікація, яка передбачає "заборону всіляких неонацистських рухів".

Також російський диктатор заявив, що це нібито "Україна розпочала війну, а мета Росії – припинити її". На думку Путіна, саме Київ розпочав війну у 2014-му році і зараз Москва для себе стійко вирішила домогтися, щоб ця вона була припинена.

Також господар Кремля повторив традиційну тезу про те, що "Росію просто водили за ніс у ситуації з Мінськими угодами", які нібито ніхто не збирався виконувати.

Революцію Достоїнства російський диктатор назвав "держпереворотом", який став "політичною помилкою ЦРУ" і з чим Кремль не міг погодитись.

Варто зазначити, що чимало часу Володимир Путін розповідав Карлсону свою версію історії України. Те, що у пропагандистських ЗМІ РФ назвали "історичною довідкою", тривало 25 хвилин.

Варто зазначити, що раніше в Білому домі заявили, що вважають інтерв'ю скандального американського медійника Такера Карлсона з російським диктатором Володимиром Путіним просто непотрібним. Таку заяву під час брифінгу зробив координатор Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини