Головна Новини Світ Росія Путін відправив фрегат із гіперзвуковими "Цирконами" у похід океанами: чи є загроза
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відправив фрегат із гіперзвуковими "Цирконами" у похід океанами: чи є загроза

Фрегат РФ з гіперзвуковими "Цирконами" відправили в похід океанами - відеозв'язку під час відправки був присутній Путін

4 січня 2023, 15:18 comments4593
Поділіться публікацією:

РФ відправила свій фрегат, оснащений гіперзвуковими ракетами "Циркон", у похід до океанів. На кораблі також розмістили "Калібри". Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Медузу".

Путін відправив фрегат із гіперзвуковими "Цирконами" у похід океанами: чи є загроза

Фрегат "Адмірал Горшков". Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, що проводив фрегат "у дальній похід" особисто президент Росії Володимир Путін. Щоправда, був присутній він з відеозв'язку.

"Фрегат здійснить похід Атлантичним та Індійським океанами та Середземним морем. Під час походу "Адмірал Горшков" відпрацьовуватиме застосування гіперзвукових ракет "Циркон", — цитує видання главу Міноборони РФ Сергія Шойгу.

Не обійшлося без предметних натяків від росіян про те, що фрегат хоч і йде на вчення, але це не знімає потенційної загрози для ворогів Росії. Так, командир корабля Ігор Крохмаль заявив, що перед походом фрегатом пройдено нібито "повний цикл підготовки".

"На корабель завантажено боєкомплект ракет "Циркон", Калібр", засоби протиповітряної оборони, торпедного озброєння та артилерії. Екіпаж корабля готовий до виконання завдань бойової служби", — зазначив Крохмаль.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ стягує нові військові підрозділи до Криму: в українській розвідці розповіли, до чого готується ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – HIMARS працює дуже ефективно: Генштаб підтвердив знищення як мінімум двох 2 пунктів дислокації ворога у Запорізькій області.

Раніше "Коментарі" писали – російський президент Володимир Путін 3 січня у режимі відеозв'язку провів нараду з представниками керівництва силового та військового блоків. Стали відомі подробиці наради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини