Головна Новини Світ Росія Путін відправив Кім Чен Ину цінний подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відправив Кім Чен Ину цінний подарунок

До 2021 року з Росії до КНДР постачалося чимало продовольства

3 листопада 2022, 08:38 comments1801
Поділіться публікацією:

У той час, як цивілізовані держави намагаються відмежуватися від зв'язків і контактів з Північною Кореєю, Кремль не соромиться своїх тісних взаємин. Так Північна Корея та РФ відновили транскордонну залізницю. На честь цього російський президент Володимир Путін відправив цінний подарунок корескому диктатору Кім Чен Ину. До прикордонного пункту Хасан-Туманганг вирушив російський потяг із 30 породистими кіньми. Як передає видання "Коментарі", про це пише "The Moscow Times".

Путін відправив Кім Чен Ину цінний подарунок

Кім Чен Ин і Путін. Фото: із відкритих джерел

Видання звертає увагу, що такий подарунок Путін обрав невипадково, тому що коні мають високу символічну цінність у міфології та політичній культурі КНДР.

Наступною залізничною партією у КНДР буде медична продукція. Дату постачання поки що не називають.

Росія та КНДР запустили транскордонну торгівлю вперше з 2020 року. Тоді торговельні зв'язки двох країн було поставлено на паузу через те, що Північна Корея фактично закрила кордони. Нібито через пандемію коронавірусу, що розперезалася. З Росії до КНДР поставлялося чимало продовольства, і навіть медичних препаратів. Але з 2021 року торгівля припинилася.

Варто зазначити, що раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що КНДР може постачати Росії озброєння, проте це в країні оперативно спростували. Іншої інформації про такі постачання у публічному доступі немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів про нові іранські ракети, якими незабаром Росія збирається загрожувати Україні. Кремль хоче розмістити іранські ракети поблизу північного кордону України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

3 листопада 2022, 09:09

их право дарить друг подарки


Новини