Головна Новини Світ Росія Путін відправив свого помічника на Курщину: як його присутність вплине на дії ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відправив свого помічника на Курщину: як його присутність вплине на дії ЗСУ

Путін відправив свого помічника Дюміна курувати проведення «контртерористичної операції»

13 серпня 2024, 15:29
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін призначив свого помічника Олексія Дюміна, який раніше був його охоронцем, курувати "контртерористичну операцію" в Курській області.

Путін відправив свого помічника на Курщину: як його присутність вплине на дії ЗСУ

Олексій Дюмін

Як відзначив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Костянтин Машовець, його завжди "розчулювала" властивість російського режиму створювати поза рамками вже існуючої системи управління різноманітні комісарсько-надзвичайні надбудови нібито для підвищення рівня ефективності управління.

"Але, насправді, всі ці "особисті представники", "спецчиновники", "полномочні представники", "надзвичайні комітети" із правами локально-тимчасового диктатора, зазвичай, лише гробили справу заводячи все у глухий кут", — відзначив Машовець.

За його словами, вся ця сталінська традиція з його розстрілами на місці "кого попало", очевидно, й на цей раз обернеться виключно у виконанні функції "дамоклового меча".

"Чекісти, взагалі координувати багаторівневу й різнородну складну систему, в принципі не вміють, та й взагалі управляти ефективно чимось й кимось вони вміють дуже погано. А ось, шукати шпіонів, зрадників та взагалі "призначати винних" вміють прекрасно. Думаю, месьє Дюмін саме з цього й почне "на Курщині" аби "навести порядок", — відзначив Машовець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 6 серпня Україна розпочала операцію у Курській області силами регулярної армії. При цьому уже в перші дні із прикордоння тікали тік-ток війська Кадирова. Згодом там заявили, що у Курській області нібито багато "іноземних найманців", а всю операцію спланували в НАТО.

При цьому ЗСУ і далі просувається російськими територіями і захоплюють їх. Втім, в МЗС стверджують, що насправді Україні не потрібні території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини