Головна Новини Світ Росія Путін відвідає Північну Корею: деталі візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відвідає Північну Корею: деталі візиту

Кремлівський диктатор зібрався з візитом до Північної Кореї, яка допомагає Росії у війні проти України

17 червня 2024, 15:29
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін 18-19 червня відвідає із державним візитом Корейську Народно-Демократичну Республіку, повідомила прес-служба Кремля.

Путін відвідає Північну Корею: деталі візиту

Кім Чен Ин

Візит відбудеться на запрошення голови Державних справ КНДР Кім Чен Ина, йдеться у повідомленні.

Відомо, що 19-20 червня Путін відвідає державний візит В'єтнаму на запрошення генерального секретаря Центрального комітету Комуністичної партії країни Нгуєн Фу Чонга.

У Ханої відбудуться зустрічі з Нгуен Фу Чонгом, президентом То Ламом, прем'єр-міністром уряду Фам Мінь Тінем та головою Національних зборів Чан Тхань Маном.

Крім цього, планується обговорити "стан та перспективи подальшого розвитку всеосяжного стратегічного партнерства між Росією та В'єтнамом у торговельно-економічній, науково-технологічній та гуманітарній галузях, а також провести обмін думками з актуальних питань міжнародного та регіонального порядку денного".

За підсумками переговорів буде прийнято спільну заяву та підписано низку двосторонніх документів, повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що КНДР підтримує Росію у війні. Наприклад, КНДР відправила до Росії щонайменше 10 тисяч морських контейнерів, які можуть утримувати до 4,8 мільйонів артилерійських снарядів, повідомив міністр оборони Південної Кореї Шин Вон Сік. Він також повідомив, що Північна Корея відправила десятки балістичних ракет, щоби допомогти Путіну в нападі на Україну. А в обмін на боєприпаси Росія надіслала Північній Кореї технології, які допоможуть їй розгорнути мережу супутників-шпигунів, а також звичайні озброєння, такі як танки та літаки.

Боєприпаси , надіслані Північною Кореєю після зустрічі Путіна та Кіма у Росії у вересні, ймовірно, значно перевищили ті, що були спрямовані США та Європейським Союзом Києву. Це дозволило кремлівським військам обстрілювати Україну, тоді як українські військові були змушені нормувати боєприпаси через скорочення постачань, коли надання допомоги було заблоковано у Конгресі США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини