Головна Новини Світ Росія Путін вигадав нові "причини" для війни проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вигадав нові "причини" для війни проти України

Путін заявив, що "референдуми" його порадували своєю "прозорістю" та "об'єктивністю"

5 жовтня 2022, 17:14 comments4256
Поділіться публікацією:

Глава Кремля знову почав говорити про свої причини, щоб розпочати війну в Україні. Цього разу серед причин є "розірвання історії на частини". Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на російські ЗМІ, які цитують Путіна.

Путін вигадав нові "причини" для війни проти України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін знову почав звинувачувати Захід.

"Можливо, і не було б сьогоднішнього "конфлікту", якби не було спроб деяких сил у самій Україні та на Заході підправити історію та розірвати її на частини", — сказав Путін.

Президент РФ заявив, що нібито в Україні "намагались відродити нацизм".  Путін сказав, що неонацисти є усюди, але тільки в Україні "з ними не борються".

"Навпаки: їх звеличують, підіймають на п'єдестал, дозволяють багатотисячні смолоскипні ходи в центрі великих міст. Ось що вражає та викликає відторгнення у нормальної людини", — заявив Путін.

Окрім цього, він відреагував на нещодавні "референдуми", які РФ провила на окупованих українських територіях. Путін заявив, що результати рефередумів порадували своєю "прозорістю" та "об'єктивністю".

" В таких важких умовах люди жили так і продовжують жити. Тут не було ніякого бажання щось підправляти, щось підчищати, щось додавати. Ми вирішили, що буде так, як захочуть люди. "Результат" абсолютно прозорий та не підлягає жодному сумніву.  Ситуація буде стабілізована, ми зможемо спокійно розвивати ці території. Будемо допомагати вам, всім людям, які протягом довгих років терпіли поневіряння та серцем хотіли возз'єднатись з Росією", — переконаний Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна розповіли, що чекає на анексовані території, які звільняють ЗСУ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/180505
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Зю-Зя

6 жовтня 2022, 08:23

Він проти того, щоб українські євреї поміняли хазяїна України на США... А колаборанти і вата не хочуть міняти... Їм краще Росія без черти осєдлості та Україля...

Allex

5 жовтня 2022, 17:52

Вы думаэте - він шизофренык? ні, просто психопат-вискочка! - люди там шизофренічні! а воно добре це знає! тому і грає на їх шизофренії! Як Джокер.....

Яшар

5 жовтня 2022, 16:48

Будуть допомагати всім, хто хотів возз'єднатися?.. Знищать українську пісню, обчухрають українську лівтературу, знищать українську мову... Хто їх просить "допомагати"?

Олена

5 жовтня 2022, 16:41

Коли його вже в психушку пристроять...


Новини