Головна Новини Світ Росія Путін виправдав дії Гітлера, видавши цинічну причину початку Другої світової війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін виправдав дії Гітлера, видавши цинічну причину початку Другої світової війни

У свідомості Путіна живе думка, що Варшава "змусила" Адольфа Гітлера на себе напасти

9 лютого 2024, 13:47
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін знову "блиснув" своїми знаннями історії. Диктатор звинуватив поляків у нападі нацистської Німеччини на Польщу у 1939 році. За його словами, Варшава "змусила" Адольфа Гітлера на себе напасти, оскільки "загралася" і виявилася "надто незговірливою". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву російський президент зробив в інтерв'ю американському медійнику Такеру Карлсону.

Путін виправдав дії Гітлера, видавши цинічну причину початку Другої світової війни

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Все-таки змусили! Поляки змусили, вони загралися і таки змусили Гітлера розпочати Другу світову війну саме з них. Чому почалася війна 1 вересня 1939 року саме з Польщі? Вона виявилася незговірливою. І Гітлеру нічого не залишалося при реалізації його планів почати саме з Польщі", — заявив Володимир Путін.

При цьому він заявив, що Польща співпрацювала з Гітлером — і німець "пропонував з Польщею укласти мир, договір про дружбу та союзництво", але вимагав, щоб Польща віддала назад Німеччині Данцизький коридор, який пов'язував основну частину Німеччини з Кенігсбергом та Східною Пруссією.

"Після Першої світової війни ця частина території була віддана Польщі і замість Данцига з'явилося місто Гданськ. Гітлер просив їх віддати мирно — поляки відмовилися. Але тим не менш співпрацювали з Гітлером і разом зайнялися розділом Чехословаччини", — заявив диктатор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 лютого 2024, 14:28

Нарешті в нашого Фюрера є гарна новина. У корумпованого юдейця є той, хто його зрозуміє, а він разом зі старим нацистом Нетаньяху і з дідами на паличці привітають свого кривавого улюбленця на Червоній площі біля мавзолейного ідола.


Новини