Головна Новини Світ Росія Путін вирішив, що мобілізація в Росії завершена
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив, що мобілізація в Росії завершена

Призов у рамках часткової мобілізації в Російській Федерації завершено

31 жовтня 2022, 23:14
Поділіться публікацією:

31 жовтня стало відомо, що часткова мобілізація в Росії завершена. Відповідну несподівану заяву зробив президент РФ Володимир Путін,  пишуть російські ЗМІ.

Путін вирішив, що мобілізація в Росії завершена

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Так звичайно, це було зроблено моїм указом, тому що по іншому по закону неможливо. Але було зроблено за пропозицією Міністерства оборони РФ, це звичайно. А зараз Міноборони запропонувало мобілізаційні заходи завершити", — сказав Володимир Путін.

Також очільник Кремля зізнався, що все-таки планує порадитися з юристами з приводу того, чи потрібен окремий указ, щоб завершити проведення мобілізації. Виявляється, що Путін про це і сам ще не думав.

"Але вона завершена, крапка поставлена", — відрізав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про голодомор Путіна. Зрив поставок зерна спричинить зростання світових цін на продукти, посилення продовольчої та гуманітарної кризи у світі, від чого найбільше постраждають країни з низьким і середнім рівнем доходу. Росія влаштувала блокаду морських портів України, через що українські аграрії та виробники мінеральних добрив втратили основний канал збуту своєї продукції на зовнішні ринки, а ціни на зерно пішли вгору. У липні 2022 року РФ та Україна досягли домовленості про безпечне відвантаження зерна з портів Чорноморськ, Південний та Одеса до третіх країн за посередництва Туреччини та ООН. Однак РФ призупинила участь в угоді, звинувачуючи Україну в нещодавній атаці дронів на кораблі Чорноморського флоту в Севастополі за підтримки "британських фахівців". Провокація Росії має історичний підтекст. Москва зриває відвантаження зерна в портах України напередодні 90-ї річниці Голодомору – штучно спровокованого сталінським режимом голоду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини