Головна Новини Світ Росія Путін вирішив вакцинуватися проти коронавірусу: яку вакцину вибере президент РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін вирішив вакцинуватися проти коронавірусу: яку вакцину вибере президент РФ

Президент РФ вирішив вакцинуватися російською вакциною

27 грудня 2020, 21:28
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін отримає вакцину проти коронавірусу "Супутник V", повідомив в неділю прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков в ефірі російського державного телеканалу. Про це пише Reuters.

Путін вирішив вакцинуватися проти коронавірусу: яку вакцину вибере президент РФ

Володимир Путін. Фото: kremlin.ru

За словами Пєскова, Путін давно вирішив, що буде робити щеплення проти COVID -19, але чекав поки бут завершені всі формальності.

Програму добровільної вакцинації російською вакциною "Супутник V" Росія запустила на початку грудня, почавши з найбільш уразливих груп населення Москви. Люди старше 60 років можуть почати звертатися за щепленнями вже в найближчий в понеділок, повідомив мер Москви Сергій Собянін на своєму сайті в неділю, на наступний день після того, як МОЗ Росії повідомив, що вакцина була схвалена для використання людьми похилого віку після окремого випробування.

68-річний Путін раніше заявив, що російська вакцина ефективна і безпечна, і він не бачить причин, не вакцинуватися, додавши, що чекає, поки вона стане доступною.

Раніше "Коментарі" писали, що глава Російської Федерації Володимир Путін розповів про випадки захворювання на коронавірус у його близькому оточенні. Президент Росії зазначив, що його близькі люди навіть отримали російську вакцину проти COVID-19.

Нагадаємо, що Володимир Путін отримав нову посаду. Президент Росії Володимир Путін затвердив склад Державної ради РФ, випливає з указу, опублікованого на порталі правової інформації 21 грудня. Згідно з документом, президент є головою Держради.

Також президент РФ під час традиційної щорічної прес-конференції заявив, що ще не прийняв рішення, чи буде він йти на вибори в 2024 році. Зміни до Конституції, прийняті в цьому році, дозволяють йому це робити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини